Παρατείνεται το ωράριο λειτουργίας του Επιμελητηρίου Λακωνίας

22 Οκτ   /   Οικονομία

 

Παρατείνεται το ωράριο λειτουργίας της υπηρεσίας έως τις 19:00 τις εργάσιμες ημέρες, από τις 21/10 έως και τις 3/11/2020

ΓΥΘΕΙΟ. Όπως ενημέρωσε το Επιμελητήριο Λακωνίας, παρατείνεται το ωράριο λειτουργίας της υπηρεσίας έως τις 19:00 κατά τις εργάσιμες ημέρες, από τις  21/10 μέχρι και τις 3/11/2020.

Αυτό συμβαίνει λόγω των έκτακτων αναγκών των μελών  για την υποβολή αιτήσεων στη Δράση «Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» και την υποβολή προτάσεων στις λοιπές δράσεις του ΠΕΠ (Πιστοποιητικά ΓΕΜΗ ή Πιστοποιητικά Επιμελητηρίου).

Η  επέκταση του ωραρίου πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο για την έκδοση πιστοποιητικών για τις ανάγκες υποβολής προτάσεων των δικαιούχων των δράσεων που τρέχουν. Η τηλεφωνική εξυπηρέτηση θα πραγματοποιείται αυστηρά έως τις 15:00 καθημερινά, προκειμένου να δοθεί ο χρόνος στην υπηρεσία για την έκδοση των πιστοποιητικών. Από τις 15:00 έως και τις 19:00 τυχόν ανάγκη για επικοινωνία θα πραγματοποιείται αυστηρά μέσω του e-mail: [email protected].

 

Ετικέτες: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑ