ΛΟΥΤΡΑΚΙ. Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το πως κατέστρωσε το σχέδιο δολοφονίας του ζευγαριού. Αποκαλύψεις από το newsit.gr για το που βρισκόταν πριν την δολοφονία. Τι εκτιμούν οι αρχές.

Ταξίδι αστραπή από την Μύκονο, με σκοπό να σκοτώσει την πρώην σύντροφο του και τον νέο της δεσμό, πραγματοποίησε σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο δολοφόνος του Λουτρακίου.

Για τουλάχιστον δυο εβδομάδες ο άνδρας φαίνεται πως είχε φύγει από το νησί των Ανέμων με σκοπό να βρεθεί στο Λουτράκι και να παρακολουθεί στενά από εκεί τις κινήσεις της εύπορης 43χρονης Ουκρανής, η οποία δεν είναι μεγάλο το διάστημα, που του είχε ζητήσει να χωρίσουν.

Ο άνδρας, που σύμφωνα με τις αστυνομικές έρευνες είναι ο νούμερο ένα δράστης του διπλού φονικού είχε γνωριστεί με την 43χρονη από την εποχή που και οι δυο ζούσαν στη Μύκονο. Ο ίδιος φαίνεται πως δεν άντεξε τον άτακτο χωρισμό τους, γι αυτό και αποφάσισε να την εκδικηθεί.

Έτσι βάζοντας σε εφαρμογή το παράνομο σχέδιο του, ταξίδεψε από την Μύκονο στο Λουτράκι, με σκοπό να παρακολουθήσει τις κινήσεις της. Από την πρώτη κιόλας στιγμή, όπως όλα δείχνουν, κατάλαβε πως κάτι συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνη και τον φαρμακοποιό, με αποτέλεσμα το μίσος του για εκείνη να μεγαλώσει κι άλλο.

Για το διάστημα μέχρι και την διπλή δολοφονία, ο δράστης που εξακολουθεί η αστυνομία να τον αναζητά, είχε καταφέρει να γίνει η σκιά τους χωρίς όμως η 43χρονη και ο φαρμακοποιός να αντιληφθούν το παραμικρό.

Όσο το ζευγάρι βρισκόταν στην πόλη του Λουτρακίου ο δολοφόνος γνώριζε καλά πως δεν μπορούσε να κάνει την παραμικρή κίνηση σε βάρος τους, καθώς οι πιθανότητες να τον βρουν και να τον συλλάβουν ήταν μεγάλες, γι’ αυτό και περίμενε μέχρι οι δυο τους να κάνουν το λάθος και να επισκεφτούν την εξοχική κατοικία που διατηρούσε η 43χρονη στο Φλάμπουρο.

Από εκεί είχε υπολογίσει πως μπορούσε πιο εύκολα να διαφύγει, αφού εξαιτίας του απομακρυσμένου της περιοχής και του αραιοκατοικημένου μέρους είχε το χρόνο, ώστε και το έγκλημα να πραγματοποιήσει, αλλά και να φύγει χωρίς να τον πάρει κανένας είδηση.

Από την στιγμή που το ζευγάρι βρέθηκε στο μικρό σπίτι ο δράστης έβαλε σε εφαρμογή το εγκληματικό του σχέδιο, καθώς αυτό που ήθελε ήταν πάση θυσία να τους πιάσει επ αυτοφόρω και μάλιστα στο ύπνο ώστε να μην προλάβουν ν αντιδράσουν.

Διέφυγε στην Αλβανία;

Στην Αλβανία διέφυγε κατά πάσα πιθανότητα ο βασικός ύποπτος για την διπλή δολοφονία της 43χρονης και του 42χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Κορίνθου, όσο και οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που βοηθούν στις έρευνες, εκτιμούν πως ο ύποπτος άνδρας, πρώην ερωτικός σύντροφος του θύματος, έχει διαφύγει στην Αλβανία, αφού πρώτα διέπραξε το στυγερό έγκλημα όπως εκτιμούν οι Αστυνομικές Αρχές.

Παράλληλα και όπως διαπιστώθηκε από τον ιατροδικαστή που πραγματοποίησε την νεκροψία νεκροτομή στο άτυχο ζευγάρι, ο δράστης στην κυριολεξία τους κατακρεούργησε με κάποιο γεωργικό εργαλείο ή μπαλτά και στην συνέχεια τους εγκατέλειψε αιμόφυρτους και κλείδωσε με λουκέτο τόσο την πόρτα του σπιτιού, όσο και την εξώπορτα της αυλής του εξοχικού της άτυχης γυναίκας.

Μάλιστα φέρεται να έψαξε το σπίτι προκειμένου να σκηνοθετήσει το “κίνητρο της ληστείας”, σε μια προσπάθεια να κρύψει τα ίχνη του για την αποτρόπαια πράξη που διέπραξε.

Ο βασικός ύποπτος και πρώην σύντροφος της 45χρονης είναι σεσημασμένος για ληστείες και ναρκωτικά και είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης. Είχε αποφυλακιστεί με όρους πριν από περίπου τρία χρόνια και έκτοτε δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές.

Τόσο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κορίνθου όσο και το κλιμάκιο των αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής, έψαξαν τον Αλβανό υπήκοο σε σημεία που θα ήταν δυνατόν να είχε βρει καταφύγιο, όπως σπίτια συγγενών και φίλων σε Αθήνα και νομό Κορινθίας, χωρίς να σταθεί δυνατός ο εντοπισμός του. Για το λόγο αυτό οι αστυνομικοί πιστεύουν ακράδαντα πως αμέσως μετά το διπλό στυγερό έγκλημα έφυγε με κάποιο μέσο, ίσως και με την βοήθεια κάποιου γνωστού του, στην Αλβανία.

Στο μεταξύ οι αστυνομικοί περιμένουν την ολοκλήρωση των εργαστηριακών ερευνών, αποτυπώματα και DNA δηλαδή, προκειμένου να ταυτοποιήσουν τον δράστη στην περίπτωση που πρόκειται για τον πρώην σύντροφο τΗς 43χρονης, καθώς όπως προαναφέραμε είναι σεσημασμένος και κατά συνέπεια τα αποτυπώματα του και το γενετικό του υλικό ήδη υπάρχουν στην βάση δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ.

Πάντως και σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως κατά το πρόσφατο παρελθόν το ζευγάρι, εν προκειμένω η άτυχη γυναίκα και ο σεσημασμένος Αλβανός ύποπτος για την δολοφονία, είχε σοβαρά προβλήματα στην σχέση του ίσως λόγω του καταπιεστικού χαρακτήρα του βασικού υπόπτου, με αποτέλεσμα πριν από μερικούς μήνες η 43χρονη να απευθυνθεί στο Α/Τ Λουτρακίου προκειμένου να καταθέσει μήνυση σε βάρος του, πλην όμως το μετάνιωσε και τελικά η υπόθεση δεν είχε πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Ειδήσεις σήμερα:

Την απήγαγε και τη βασάνιζε για τρεις μέρες...

Creta Farms: «Μπαίνει» στα vegan προϊόντα με νέα επένδυση €2 εκατ. και μεταφέρει παραγωγή από την Σπάρτη στο Ρέθυμνο

Αλλάζει όψη το λιμάνι του Κατακόλου και οδηγεί την ανάπτυξη!

Η πανδημία «απειλεί» την ομαλή συγκομιδή πορτοκαλιού