Ανάστατοι οι εργαζόμενοι

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Η Διοίκηση του εργατικού κέντρου Κορίνθου καταγγέλλει την απόφαση του Ομίλου ΟΤΕ, που το μάνατζμεντ έχει πλήρως το Γερμανικό Δημόσιο μέσω της Deutsche Telekom ,να κλείσει ακόμα ένα υποκατάστημα ΟΤΕ στην Κορινθία αυτό του Λουτρακίου, θέτοντας το εκβιαστικό δίλλημα στους εργαζόμενους ή εθελούσια απόλυση ή μεταφορά τους στον Νομό Αττικής, διαλύοντας ουσιαστικά τον οικογενειακό και οικονομικό τους προγραμματισμό ,χωρίς να υπολογίζουν ότι είναι οικογενειάρχες και αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα .

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία «Κλείνουν ένα κατάστημα που εκτός ότι είναι ιδιόκτητο με σχεδόν μηδενικά έξοδα λειτουργίας και είχε παραχωρηθεί από την τοπική κοινωνία, όπως στις περισσότερες περιπτώσεις , για να μπορούν να έχουν στις παλαιότερες εποχές ποιότητα τηλεπικοινωνιών

Κλείνουν ένα κατάστημα που έχει ήδη πιάσει από τον Σεπτέμβριο τους ετήσιους στόχους που είχαν δοθεί από τον όμιλο ,εξυπηρετεί πλήθος πολιτών και δίνει προστιθέμενη αξία στην τοπική αγορά αλλά και την τοπική κοινωνία .

Η μονομερής μεταβολή των όρων εργασίας των συναδέλφων αλλά και το κλείσιμο του υποκαταστήματος αποτελεί αιτία πολέμου για εμάς , δεν θα το αφήσουμε να περάσει.»

Ο Όμιλος ΟΤΕ πρόκειται να αναστείλει τη λειτουργία και άλλων καταστημάτων όπως αυτό του Γυθείου. Οι εργαζόμενοι σε σχετική διαμαρτυρία αναφέρουν :

«Το ιστορικό τηλεπικοινωνιακό κατάστημα ΟΤΕ ΓΥΘΕΙΟΥ βρίσκεται αντιμέτωπο με την απόφαση της Διοίκησης για παύση της λειτουργίας του. Η απόφαση αυτή μόνο ζημιογόνα και καταστροφική μπορεί να χαρακτηριστεί για την τοπική κοινωνία σε οικονομικό, εμπορικό, κοινωνικό και τουριστικό επίπεδο.

Πρόκειται για βαρύνουσας σημασίας υπηρεσία για την τοπική κοινωνία και ένα εμβληματικό κτήριο που επιβάλλεται να παραμείνει ενεργό δίνοντας το δυναμικό παρόν στα οικονομικά δρώμενα της περιοχής.

Το κατάστημα ΟΤΕ ΓΥΘΕΙΟΥ εξυπηρετεί και καλύπτει άμεσα και αποτελεσματικά επιχειρησιακούς και οικιακούς πελάτες στο Γύθειο, στην ευρύτερη περιοχή της Μάνης, στην περιοχή της Νεάπολης έως στη Μονεμβασιά.

Το επιτυχημένο, βραβευμένο σε πανελλαδικό και ευρωπαϊκό επίπεδο κατάστημα πρέπει να παραμείνει ανοιχτό. Πρέπει να συνεχίσει να δίνει πνοή ανάπτυξης και εξέλιξης στην περιοχή μας.

Πρέπει όλοι να αντιδράσουμε ώστε η απόφαση αυτή να μη βρει εφαρμογή».

Ειδήσεις σήμερα:

Μάνη: Ήταν ελαιοτριβείο του 1850 κι έγινε πολυτελής βίλα του 2020

Μεγάλα φορτηγά πλοία στον όρμο της Νεάπολης

Σχέδιο για μονάδα αποθήκευσης με μπαταρίες στην Αρκαδία

Οι Ρομά «δείχνουν τα δόντια τους» και στην Καλαμάτα! (video)

Εργαζόμενη στο δήμο Πύργου μήνυσε αιρετό για σεξουαλική παρενόχληση

Έρχεται «λαίλαπα από το Ιόνιο με καταιγίδες, ανέμους και χαλάζι!