Το notospress.gr αποτελεί πλέον το βασικό ψηφιακό μέσο ενημέρωσης της Λακωνίας και της ευρύτερης περιοχής της νότιας Πελοποννήσου. Κατέχει πλέον την πρώτη θέση με διαφορά.

Επικοινωνούμε, επίμονα, μαζί σας διότι η στήριξή σας είναι βασικός παράγοντας για να διατηρηθεί η ανεξαρτησία και η αντικειμενικότητα του. Η οικονομική και υγειονομική κρίση έχει «νεκρώσει» την αγορά σε βαθμό που κάθε μικρή βοήθεια είναι τελικά σημαντική για όποιον δεν κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα και συνεχίζει την προσπάθεια.

Η ετήσια συνδρομή σας θα είναι η επιβράβευση για την μέχρι σήμερα προσπάθειά μας και το κίνητρο να περάσουμε στην νέα εποχή και ανάπτυξη. Καταννοούμαι τις μέριμνες της καθημερινότητας και τις πολλαπλές υποχρεώσεις γι’ αυτό και ευχαριστούμε θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν ήδη αλλά και όσους θα ανταποκριθούν στο προσεχές διάστημα.

Δεν είναι τυχαίο ότι βασικές επιλογές του notospress.gr επιβραβεύονται από τους αναγνώστες. Είναι η ώρα να επιβραβευτούν και από την συνδρομή στήριξης όπως ανέκαθεν γινόταν ανάμεσα στον τύπο και στον τακτικό αναγνώστη του.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την στήριξη

Ηλίας Μπόνος

Ζητήστε λεπτομέρειες στο 27310 89949 καθημερινά από 09:00 έως 14:00