Επέτειος γάμου για την Μαρία Μενούνος
Οι φωτογραφίες από τον Ακοβο Αρκαδίας

ΑΡΚΑΔΙΑ. Πέρασαν δύο χρόνια από τότε που παντρεύτηκε η Μαρία Μενούνος τον αγαπημένο της Κέβιν Αντεργκάρο.

Η Μαρία Μενούνος, θαυμάστρια της ελληνικής παράδοσης και κουλτούρας, έκανε τον γάμο της αλά ελληνικά, στο χωριό του πατέρα της, στον Ακοβο Αρκαδίας, στις 6 Οκτωβρίου του 2018. Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια έλαμπε μέσα στο ρομαντικό νυφικό της, δημιουργία της σχεδιάστριας Σίλιας Κριθαριώτη.

Μετά τον πολιτικό γάμο, στην Times Square την πρωτοχρονιά του 2018, η Μαρία Μενούνος παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Κέβιν Αντεργκάρο, σε έναν παραδοσιακό θρησκευτικό γάμο.

Η Μαρία Μενούνος και ο οίκος Celia Kritharioti δημοσίευσαν φωτογραφίες από τον γάμο με αφορμή την επέτειο της παρουσιάστριας.

Για την ιστορία, η νύφη μπήκε σε μια άμαξα που την οδήγησε στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου από το πατρικό της σπίτι, στήνοντας τον γαμπρό μιάμιση ώρα. Στην αυλή του σχολείου του χωριού είχε στηθεί το γαμήλιο τραπέζι. Κουμπάροι ήταν η Μαριέττα Χρουσαλα με τον σύζυγό της Λέων Πατίτσα, ο Δημήτρης Γιαννέτος και ο Σωτήρης Κυρανάκος.

Δείτε τις φωτογραφίες:

https://www.instagram.com/p/CGArTYMp_sh


«Χαρούμενη επέτειο γλυκιέ μου! Σε αγαπώ τόσο πολύ! Τι υπέροχη μέρα μάς χάρισαν οι φίλοι και η οικογένειά μας στον Ακοβο στην Ελλάδα. Η καλύτερη μέρα της ζωής μου» σημείωσε μεταξύ άλλων η Μαρία Μενούνος στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CGAW6DepeYL