ΤΡΙΠΟΛΗ. Μεγάλο θέμα έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες ο χωρισμός καταγόμενης από την Τρίπολη Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Αριστομένη Γιαννόπουλου. Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι θέλησε να βάλει μια άνω τελεία – τουλάχιστον προς το παρόν – στη σχέση του και έτσι αυτό το διάστημα μένει σε διαφορετικά σπίτια.

Το μοντέλο και ο γνωστός πλαστικός χειρουργός βρίσκονται σε διάσταση, όμως παραμένουν αγαπημένοι και έχουν καθημερινή επικοινωνία. Σήμερα είναι η Παγκόσμια Μέρα των Ζώων και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αφιερωμένη στον αγαπημένο της τετράποδο φίλο της.

Όπως ανέφερε η Αλεξάνδρα, σε όλες τις περιόδους της ζωής της ακόμη και στις πιο δύσκολες – όπως αυτή που βιώνει τώρα με τον χωρισμό της – ο σκυλάκος της βρίσκεται πάντα δίπλα της!

“Σε όλες τις περιόδους της ζωής μας,ακόμα και στις πιο δύσκολες , αυτά τα μικρά πλασματάκια είναι δίπλα μας και μας δίνουν τόση αγάπη χωρίς να περιμένουν τίποτα από εμάς ! Όλα αλλάζουν αλλά εσύ είσαι πάντα εκεί! Στο κρεβάτι, στη βόλτα, στο σπίτι… που ποτέ δεν είναι άδειο όταν είσαι εκεί!” σχολίασε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο Instagram.