ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Η Ειρήνη Στεριανού η οποία είχε κατακτήσει τον τίτλο Σταρ Πελοπόννησος το 2015, σε ηλικία 23 ετών είχε δηλώσει συμμετοχή στον διαγωνισμό GNTM.

Το γνωστό μοντέλο παραχώρησε συνέντευξη, στην εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου, «Ευτυχείτε», και αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο reality μόδας αλλά και στην γυμνή φωτογράφηση που είχε σαν δοκιμασία το φετινό GNTM, κάνοντας αρνητικό σχολιασμό.

«Το παιχνίδι με βοήθησε σε κάποιες δουλειές, ώστε να με προτιμάνε και να με επιλέγουν πιο εύκολα. Δεν μου άρεσε η γυμνή φωτογράφιση. Εγώ δεν θα το έκανα. Πρόβαλαν τα παιδιά σαν ένα κομμάτι κρέας. Αυτό δεν μου άρεσε.

Ωστόσο, η ίδια δήλωσε πως θα ξαναέμπαινε στο παιχνίδι για να «πάρει το αίμα της πίσω» όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

«Θα έμπαινα ξανά στο παιχνίδι για να πάρω το αίμα μου πίσω. Είχα αδικηθεί πάρα πολύ. Σε έκαναν να πιστεύεις πως αυτό που σου λένε είναι και το σωστό. Σου κάνουν πλύση εγκεφάλου.»

Με αφορμή το ροζ βίντεο της Χριστίνας Ορφανίδου, (παίκτριας του Big Brother), που διέρρευσε στο διαδίκτυο χωρίς τη συγκατάθεσή της, η ίδια μοιράστηκε μία παρόμοια εμπειρία που είχε με μία ροζ δική της φωτογραφία, την οποία δημοσίευσε ένας πρώην σύντροφός της.

«Κάτι ανάλογο με ροζ φωτογραφία έχει συμβεί και σε μένα. Συνέβη μετά την καραντίνα με μια φωτογραφία που έχει υποστεί και επεξεργασία. Μπορώ να καταλάβω οποιαδήποτε κοπέλα το έχει περάσει. Έχω κινηθεί νομικά, είμαι σε καλό δρόμο. Η φωτογραφία αυτή έφτασε στο κινητό μου μέσω Instagram, από έναν άκυρο. Η διαρροή έχει γίνει από πρώην σύντροφό μου.

Ήμουν στη Μυτιλήνη τότε, ήταν μετά την καραντίνα. Και μου έστειλαν αυτή τη φωτογραφία. Ήμουν χάλια, ήμουν στο δωμάτιό μου κλεισμένη και έκλαιγα. Περίμενα πως και πώς να γυρίσω για να πάω στον δικηγόρο μου να δούμε πως θα κινηθούμε.

Έχω κάνει αρκετές μηνύσεις κατά αγνώστων αλλά και στο συγκεκριμένο άτομο. Υπάρχουν στιγμές το βράδυ που ξυπνάω και το σκέφτομαι. Εμένα δεν το ξέρουν οι γονείς μου. Από εδώ θα το μάθουν»