ΑΜΑΛΙΑΔΑ. Ο δεκαεννιάχρονος φοιτητής από την Αμαλιάδα έκλεψε την παράσταση στο πρώτο επεισόδιο στο σπίτι του GNTM.

O Ανδρέας Αθανασόπουλος μπήκε αποφασιστικά στην κούρσα του Greece Next Top Model, εντυπωσιάζοντας τους κριτές με την πλαστικότητα της κίνησής του, τις πρωτότυπες πόζες του και την «αγωνιστική»» διάθεσή του.

Ξεκίνησε τη δοκιμασία της γυμνής φωτογράφησης με μερικές ντυμένες πόζες -για προθέρμανση- που του έδωσαν την ευκαιρία να χαλαρώσει και να βρει τον προσωπικό ρυθμό του μπροστά στον φακό. Και, παρά το γεγονός ότι πήρε αμέσως το Ο.Κ. για την επόμενη φάση, ο Ανδρέας επέμεινε να καταπλήσσει τους κριτές με κάθε νέα του προσπάθεια.

Όμως, εκεί που σίγουρα ξεχώρισε ήταν οι γυμνές πόζες. Παρά την συγκριτική απειρία του, ο Ανδρέας δεν έδειξε να επηρεάζεται από τα βλέμματα κριτών και συμπαικτών και παρέμεινε ψύχραιμός και χαλαρός, διορθώνοντας τη στάση του σώματός του όπως του υποδείκνυαν ο Δημήτρης Σκουλός και η Βίκυ Καγιά.Δεν έλειψαν βέβαια και κάποια παρά τρίχα ατυχήματα...

Ο ενθουσιασμός της Καγιά αλλά και των άλλων κριτών δεν πέρασε απαρατήρητος από τους συμπαίκτες του Ανδρέα και προκάλεσε ανάμεικτα αισθήματα. Κάποιοι παραδέχτηκαν την «υπεροχή» του δεκαεννιάχρονου σε αυτή την πρώτη δοκιμασία ενώ κάποιοι άλλοι αντέδρασαν με δηλητηριώδη σχόλια για την συμπεριφορά και την στάση του στο παιχνίδι.