Σήμερα ο καθιερωμένος αγιασμός για τη νέα χρονιά

ΑΜΥΚΛΕΣ. Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζει την προετοιμασία του ο Αμυκλιακός. Όπως δήλωσε στο notospress.gr o ισχυρός άνδρας της ομάδας κ. Γιώργος Κονιδιτσιώτης, «φέτος θα κάνουμε μια δυνατή προετοιμασία, σε πολύ καλό κλίμα, πάντα υπό της καθοδήγηση του προπονητή μας κ. Δημήτρη Πλατάνα και του γυμναστή μας κ. Αργύρη Τρακάκη».

Σήμερα Δευτέρα στο γήπεδο του Αμυκλιακού, θα τελεσθεί ο καθιερωμένος αγιασμός για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Αμυκλιακός έχει μπει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι κάνοντας μέχρι στιγμής 5 προσθήκες στο ρόστερ του.

Συγκεκριμένα και με χρονολογική σειρά, ανακοίνωσε τους Γιώργο Τσακωνάκο, Αλέξανδρο Κρεββατά, Τάσο Τρακάκη, Λευτέρη Νικόλαρο και Κων/νο Δημητρακάκη.

Με την ομάδα έχουν ήδη ανανεώσει οι Στέλιος Θεοδωρόπουλος, Παναγιώτης Σούμπασης, Τάσος Μηνακάκης, Δημήτρης Βαχαβιώλος, Γιώργος Μαραγκός και Άλμπαν Τσούρι.

Όπως δήλωσε ο κ. Κονιδιτσιώτης, «πάμε καλά, στο φιλικό με τον Αίαντα Ευρώτα δείξαμε πολύ δυνατοί και συνεχίζουμε. Κάθε χρόνο ο Αμυκλιακός έχει στόχο πρωτάθλημα και άνοδο. Φέτος πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Θα πάρουμε το πρωτάθλημα».

Τα επόμενα φιλικά του Αμυκλιακού είναι με τον Ευρώτα Έλους στις 26/9 και με τον Ήφαιστο Βρονταμά στις 27/9.

Μετά την απόσυρση της Σπάρτης, διακαής ήταν η επιθυμία της Διοίκησης του Αμυκλιακού να δηλώσει αυτός συμμετοχή στην Γ’ Εθνική. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε, λόγω έλλειψης του απαιτούμενου χρόνου για τον κατάλληλο σχεδιασμό της ομάδας ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της παραπάνω κατηγορίας. Δ.Π.