Esthique Natural Cosmetics: Ο ισχυρός σύμμαχος της ομορφιάς

ΣΠΑΡΤΗ. Άψογα χαρακτηριστικά, αρυτίδωτα πρόσωπα, μεγάλη απώλεια κιλών και άλλες υπερβολές, που ήρθαν τα τελευταία χρόνια στο προσκήνιο μέσα από την εικόνα της τέλειας γυναίκας των διαφημίσεων, μπαίνουν κάτω από το φακό της αμφισβήτησης. H υγιής και περιποιημένη γυναίκα είναι στην επικαιρότητα και πλέον μοιάζει πολύ περισσότερο με τις καθημερινές γυναίκες.

Είναι σίγουρο πως καμία γυναίκα δεν μπορεί να ανταγωνιστεί την εικόνα μιας τέλειας ύπαρξης (η οποία, εξάλλου, δεν είναι και πραγματική). Κάθε γυναίκα όμως, μπορεί να κάνει μικρές αλλά σημαντικές βελτιώσεις στην εμφάνισή της, όχι για να μοιάσει σε κάποιαν άλλη, αλλά για να αναδείξει τον καλύτερό της εαυτό.

Εξάλλου δεν χρειάζονται ακραίες αλλαγές για να δείχνετε πιο όμορφες. Αρκεί να αναδείξετε το προσωπικό σας στυλ και να επιλέξετε φυσικά καλλυντικά περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα, αποφεύγοντας τα περιττά χημικά πρόσθετα, τα parabens και πολλά άλλα.

Οι ειδικοί δεν κουράζονται να επαναλαμβάνουν ότι η αντιγηραντική προστασία της επιδερμίδας, η πρόληψη δηλαδή των σημαδιών του χρόνου, είναι μια διαδικασία πολύ πιο εύκολη και σαφώς πιο οικονομική από την καταπολέμησή τους.

Μια διαχρονική συνταγή ομορφιάς που ξανακερδίζει έδαφος στις προτιμήσεις μας είναι οι βαλσαμοαλοιφές και οι «μαγικές» ιδιότητες τους .

Ο συνδυασμός από φυσικά συστατικά, είναι ιδανικός για την ενυδάτωση, την αντιγήρανση και την ανάπλαση του δέρματος, αφού περιέχει βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, θρεπτικές και αντιοξειδωτικές ουσίες. Κάνει θαύματα στην ξηροδερμία, τις σκασμένες φτέρνες, τα ταλαιπωρημένα χέρια και τα χείλη.

Στην προσπάθεια να νιώθετε όμορφες και γοητευτικές βοηθά η εταιρία Esthique Natural Cosmetics που σας γεμίζει αυτοπεποίθηση με τα φυσικά προϊόντα της!

Esthique Natural Cosmetics

Στους πρόποδες του Ταΰγετου και Πάρνωνα, κοντά στη Σπάρτη Λακωνίας βρίσκονται οι Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου. Γνωρίζουν ότι η φύση έχει τα «βιολογικά μυστικά» της, που απλόχερα τους προσφέρει. Στην πορεία παραγωγής αυτών των προϊόντων, τους προέκυψε ένας άριστος συνδυασμός της παράδοσης με την σύγχρονη τεχνολογία, ενώ η «συλλογή» όλων αυτών των μικρών «μυστικών» που απαιτούνται για την τελειοποίησή τους αποτέλεσε για αυτούς έναν «φόρο τιμής» στο δέντρο της ελιάς.

Στους βιολογικούς ελαιώνες τους, εδώ και πολλά χρόνια, με έρευνα και εξειδικευμένη τεχνογνωσία «αποστάξανε» όλα αυτά τα φυσικά συστατικά και τα «κλείσανε ερμητικά» στις κατάλληλες συσκευασίες, καθιστώντας τα εξειδικευμένα ελαιοπροϊόντα. Τα προϊόντα ομορφιάς Esthique Natural Cosmetics είναι φτιαγμένα με πρώτη ύλη από ελαιόλαδο, χωρίς συντηρητικά και χημικά και είναι ο καλύτερος και αγνότερος τρόπος για να μάθουμε τα μυστικά ομορφιάς από την φύση!

Δείτε περισσότερα εδώ

Τα προϊόντα τα βρίσκετε εδώ: www.esthique.gr

https://www.facebook.com/esthiquenatural/