Στον χώρο της συναυλίας βρέθηκαν αστυνομικοί που ζήτησαν να εφαρμοστούν οι νόμοι και τα υγειονομικά πρωτόκολλα

ΚΟΥΡΟΥΤΑ. Ακυρώθηκε τελικά η συναυλία που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου στον Ιππικό Όμιλο Κουρούτας κατόπιν παρέμβασης του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Στον χώρο της συναυλίας βρέθηκαν νωρίτερα αστυνομικοί που ζήτησαν να εφαρμοστούν οι νόμοι και τα υγειονομικά πρωτόκολλα με τους διοργανωτές να αποφασίζουν τελικά να αναβληθεί η εκδήλωση.

Η επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών έχει ως εξής: «Ο κύριος Παπαγεωργίου σεβόμενος την δημόσια υγεία και τους κανόνες της σημερινής εποχής σε συνεννόηση με τον κύριο Κωνσταντίνο Αργυρό ματαίωσαν την σημερινή εκδήλωση στον Ιππικό Όμιλο Κουρούτας και εύχονται σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά»

Νωρίτερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς είχε τονίσει σε δήλωσή του στο protothema.gr ότι «καμία συναυλία ή πάρτι ή συνάντηση δεν θα γίνει οπουδήποτε στη χώρα με πάνω από 100 άτομα σε ανοιχτό χώρο ή 50 σε κλειστό χώρο, όλα καθιστά, με μάσκες και σε απόσταση 2 μέτρων η μια καρεκλά από την άλλη. Καμία έκπτωση σε θέματα δημόσιας υγείας. Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του Κράτους θα είναι εκεί...»!

Ειχαν προηγηθεί καταγγελίες κατοίκων της Ηλείας για την προγραμματισμένη για σήμερα συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού καθώς στην Ηλεία είχε καταγραφεί πριν από λίγους μήνες ο πρώτος θάνατος επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού και ήταν από τις πρώτες περιοχές στις οποίες εφαρμόστηκαν ειδικά μέτρα από την κυβέρνηση. Η αγωνία των κατοίκων είχε να κάνει κυρίως με τους νέους που θα έσπευδαν να ακούσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη στον Ιππικό Όμιλο Κουρούτας αφού όπως αποδεικνύεται μέχρι στιγμής οι νέοι είναι οι υπερμεταδότες του κορωνοιού.