ΝΑΥΠΛΙΟ. Την ικανοποίησή του για το έργο ανάπλασης της εισόδου του Ναυπλίου εκφράζει ο Δήμαρχος της πόλης Δημήτρης Κωστούρος. Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στα social media αναφέρει:
«Η κατασκευή του κόμβου της Πειραιώς «αμφισβητήθηκε» εξαρχής σε μεγάλο βαθμό! Τώρα που τα έργα έχουν προχωρήσει αρκετά (οι αμφισβητίες το γύρισαν στη φωτογράφιση κάδων πριν τους αδειάσει η καθαριότητα) γίνεται κατανοητό από όλους ότι το έργο δεν ήταν απλώς ένας κύκλος για να περιστρέφονται γύρω τα αυτοκίνητα αλλά ήταν η ανάπλαση της εισόδου των επισκεπτών προς το ιστορικό κέντρο και το λιμάνι. Δημοπρατήθηκε το έργο ύψους περίπου μισού εκατομμυρίου € από χρήματα του Δήμου Ναυπλιέων το οποίο περιλαμβάνει την κατασκευή κυκλικού κόμβου καθώς και τη κατασκευή διαβάσεων σε όλες τις συμβάλλουσες οδούς (για την ασφαλή διέλευση των πεζών), την τοπική διαπλάτυνση των πεζοδρομίων, χώρους για προσωρινή στάθμευση οχημάτων και μοτοσυκλετών που θα εξυπηρετούν τα καταστήματα πέριξ του κόμβου, χώρους για τη στάθμευση ποδηλάτων καθώς και νησίδα για να τοποθετηθούν κιόσκια πληροφόρησης (σε συνεργασία με τη Περιφέρεια θα τοποθετηθεί γραφείο πληροφοριών και υποδοχής επισκεπτών κ.α.).
Με το έργο αυτό ο Δήμος Ναυπλιέων δεν αποκτά απλά μια ακόμα κυκλοφοριακή σύνδεση, αλλά αναδεικνύει και αναβαθμίζει ολόκληρη την περιοχή.
Στοχευμένες επεμβάσεις σε συνεργασία με τη ΔΕΥΑΝ έγιναν και για την βελτίωση της αποχέτευσης των ομβρίων υδάτων.
Το έργο έχει προθεσμία ολοκλήρωσης 10/10/2020»