ΣΠΑΡΤΗ. Με στόχο την επιτυχία του διεθνούς συνεδρίου για την Σπάρτη και την Αρχαία Σπάρτη το Επιμελητήριο Λακωνίας στηρίζει τον Ινστιτούτο Σπάρτης που διοργανώνει το συνέδριο. Η πρόεδρος του Ινστιτούτου Σπάρτης κ. Αναστασία Κανελλοπούλου συναισθανόμενη την καίρια στήριξη ευχαριστεί δημόσια και εξίσου γενναιόδωρα το Επιμελητήριο Λακωνίας στο πρόσωπο του προέδρου του ΔΣ κ. Γιάννη Παναρίτη.

« Αξιότιμε κ. Παναρίτη,
Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες του Δ.Σ. και των μελών του Ινστιτούτου Σπάρτης, ως ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως έναντι της γενναιόδωρης χορηγίας του Επιμελητηρίου Λακωνίας.
Σας διαβεβαιώνουμε ότι η προσφορά σας αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για την εύρυθμη και παραγωγικότερη διεξαγωγή του συνεδρίου μας «Οι Διεθνείς Σχέσεις στην Αρχαιότητα: Η περίπτωση της Σπάρτης» και, από μέρους μας, θα αναδείξουμε αυτή σας τη χειρονομία με κάθε δυνατό τρόπο.
Το ενδιαφέρον σας και η άμεση ανταπόκριση που επιδείξατε στο αίτημά μας είναι πραγματικά αξιέπαινα και ευελπιστούμε να σας βρούμε αρωγούς και στο μέλλον στην προσπάθειά μας να ενισχύσουμε την ιστορική έρευνα για την αρχαία Σπάρτη και να βελτιώσουμε την εικόνα της Λακωνίας διεθνώς».