ΚΡΕΣΤΕΝΑ. Επιχείρηση στήθηκε από την Αστυνομία προκειμένου να δει τι συμβαίνει με άντρα στην Κρέστενα, που είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του και αφού υπήρξε πληροφορία πως κατέχει όπλο και πως πιθανό πυροβόλησε με αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr όλα ξεκίνησαν περίπου στις τρεις το μεσημέρι όταν συγγενικό πρόσωπο του άντρα - που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα - άκουσε από το διπλανό σπίτι που μένει ο εν λόγω άντρας, έναν κρότο σαν πυροβολισμό. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές περιήλθε η πληροφορία πως κατέχει κάποιο όπλο.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στο σημείο και έφτασαν αρχικά οι αστυνομικοί του Α.Τ. Κρεστένων εφοδιασμένοι με αλεξίσφαιρα γιλέκα και έπειτα, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας, Παναγιώτης Μάνδαλος, ο διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου Μπάμπης Πατσούρης και άνδρες της ΟΠΚΕ.

Ο άνδρας είχε κλειδωθεί στο σπίτι και παρά την παρουσία των αστυνομικών και τις κλήσεις τους να βγει, παράμενε εκεί ταμπουρωμένος. Από ένα σημείο και έπειτα έπαψε να απαντά στους αστυνομικούς.

Από ένα χρονικό σημείο και ύστερα αποφασίστηκε να γίνει έφοδος για να συλληφθεί ο δράστης.

Οι άνδρες της ΟΠΚΕ με τον κατάλληλο εξοπλισμό αλεξίσφαιρα γιλέκα, ασπίδες και κράνη, πήραν θέση και αφού έσπασαν την πόρτα εισέβαλαν, εντόπισαν τον άντρα και τον προσήγαγαν στο Α.Τ. Κρεστένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr στο σπίτι βρέθηκε ένα όπλο τύπου ρέπλικα.