Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Αγγελική Κ. Τσίμπου ( Χήρα)
Την Πέμπτη 9 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σκούρα ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία της 77χρονης Αγγελικής Κ. Τσίμπου. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή τα παιδιά της Παναγιώτα – Θεοδόσης και Δημήτρης, τα εγγόνια της Ηλίας, Αγγελική και Κωνσταντίνος, τα αδέρφια της Γιώργος, Δημήτρης – Κωνσταντίνα και Παναγιώτης, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.


Κωνσταντίνα Δημ. Μάνη
Το Σάββατο 11 Ιουλίου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Κωνσταντίνας Δημ. Μάνη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Φρειδερίκη – Βασίλειος και Χαρίκλεια, τα εγγόνια της Δημήτριος, Παναγιώτης – Ευστρατία, Μαρία – Ιωάννης και Άννα – Ανδρέας, τα δισέγγονα και οι λοιποί συγγενείς.


Μιχάλης Αριανάς
Το Σάββατο 11 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στον Κεφαλά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Μιχάλη Αριανά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ευθυμία, τα παιδιά Κανέλλα – Θωμάς Καλτσούνης και Αντωνία –Γιώργος Βασιλακάκος, τα εγγόνια του Μιχάλης, Μυρτώ, Άννα-Μαρία, Λεωνίδας, Θεοδώρας, Μιχάλης και οι λοιποί συγγενείς του.


Ευστάθιος Π. Σιδεράς
Το Σάββατο 11 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ευσταθίου Π. Σιδερά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Ελένη, Παναγιώτης – Μαρία και Κωνσταντίνος – Ευγενία, τα εγγόνια του Ιωάννης, Ευστάθιος, Ευστάθιος και Γεωργία, τα αδέρφια του Αρχοντούλα, Γεώργιος – Μαρία, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.


Κανελλιώ Παυλάκου
Το Σάββατο 11 Ιουλίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Κανελλιώς Παυλάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά και οι λοιποί συγγενείς της.


Ιουλία Τόμπρου
Την Κυριακή 12 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ιουλίας Τόμπρου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Δήμητρα και Βασιλική – Δημήτρης, τα εγγόνια της Κωνσταντίνος και Έλενα – Νικολία, τα αδέρφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της .


Ερασμία Γ. Μανιατάκου
Την Κυριακή 12 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ερασμίας Γ. Μανιατάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Σταυρούλα – Ευστράτιος και Δημήτριος, τα εγγόνια της Δημοσθένης, Γεώργιος και οι λοιποί συγγενείς της.


* Αν θέλετε την ενημέρωση για τους δικούς σας ανθρώπους, απ’ όλη την Πελοπόννησο και Αττική στείλτε πλήρη στοιχεία όπως ακριβώς αναγράφονται στην στήλη, στο info@notospress.gr. για την στήλη «Έφυγαν». Η δημοσίευση γίνεται δωρεάν.