ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Συνελήφθη, χθες στις 23.6.2020 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 41χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του και σε αύλειο χώρο αυτής, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, τέσσερα (4) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -2,2- μέτρων.

ΛΑΚΩΝΙΑ. Συνελήφθησαν, χθες στις 23.6.2020 το πρωί, στη Σκάλα και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 31χρονος ημεδαπός και 27χρονος αλλοδαπός, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -6,1- γραμμαρίων και μικροποσότητα κάνναβης, αντίστοιχα, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Συνελήφθησαν, χθες στις 23.6.2020 το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, 38χρονη και 45χρονος, γιατί όπως προέκυψε, από την προανάκριση των Αστυνομικών Τμημάτων Οιχαλίας και Μεσσήνης, οι ανωτέρω, λίγες ώρες νωρίτερα, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Μεσσήνης, αφαίρεσαν από οικία και κατάστημα χρήματα, μέρος των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, κατασχέθηκε όχημα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Οιχαλίας.

Συνελήφθησαν, χθες στις 23.6.2020 το πρωί, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 38 και 29 ετών αντίστοιχα, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν -4- ναρκωτικά δισκία και μικροποσότητα ηρωίνης, αντίστοιχα, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη, χθες στις 23.6.2020 το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 46χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας, για υπεξαίρεση.

Συνελήφθη, χθες στις 23.6.2020 το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 54χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, για κλοπή.