ΤΡΙΠΟΛΗ. Στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού κράτους και υπηρεσιών, η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Τρίπολης, προέβη στην υλοποίηση του έργου «Ανάπτυξη Συστήματος Ηλεκτρονικής Διακίνησης και Διαχείρισης Εγγράφων – Ψηφιοποίηση Αρχείου», το οποίο περιλαμβάνει την ψηφιοποίηση αρχειακού υλικού και την προμήθεια Συστήματος Ηλεκτρονικής Διακίνησης και Διαχείρισης Εγγράφων με ενσωματωμένο σύστημα προηγμένων Ψηφιακών Υπογραφών.

Η υιοθέτηση των νέων τεχνολογιών θα απλοποιήσει τις διαδικασίες λειτουργίας της Επιχείρησης, θα ελαχιστοποιήσει τα λάθη, θα ενισχύσει την διαφάνεια και θα βελτιώσει τον τρόπο παροχής υπηρεσιών προς τους πολίτες. Η εν λόγω τεχνολογική παρέμβαση δίνει έμφαση στην αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών εξυπηρετώντας άμεσα τους πολίτες, χωρίς να χάνουν χρόνο, από γραφείο σε γραφείο.

Στόχος μας, σταθερός και αδιαπραγμάτευτος η καινοτομία και η αποδοτικότητα, ώστε να ικανοποιούνται άμεσα και απόλυτα οι ανάγκες των καταναλωτών, με το λιγότερο δυνατόν κόστος και με τη μέγιστη ασφάλεια και αξιοπιστία.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. της ΔΕΥΑΤ και Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης δήλωσε: «Στις μέρες μας, δε νοείται έξυπνη πόλη, η οποία να μην αξιοποιεί στο έπακρο τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία. Οι δημότες μας απαιτούν από εμάς να είμαστε αποτελεσματικοί στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας κι εμείς θέλουμε να εξυπηρετούμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε αίτημά τους χωρίς να ταλαιπωρούνται».