Νιώθεις κι εσύ την επιδερμίδα σου ξηρή, θαμπή και ταλαιπωρημένη; Σκέφτεσαι ότι ήρθε η ώρα να κάνεις στροφή στον πιο υγιή και λαμπερό σου εαυτό;

Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine παρουσιάζει μία σειρά θεραπειών, οι οποίες θα αναζωογονήσουν την επιδερμίδα σου και θα σου χαρίσουν φωτεινή όψη και σφριγηλότητα!

  1. Δερματολογικός Καθαρισμός & Δερμοαπόξεση με Διαμάντι

Ο Δερματολογικός Καθαρισμός αποτελεί μια ανώδυνη και μη επεμβατική μέθοδο, η οποία επιτυγχάνει μια ολοκληρωτική ανανέωση της επιδερμίδας, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα της κεράτινης στιβάδας του προσώπου, ελεγχόμενα και ακίνδυνα.

Ο βαθύς αυτός ιατρικός καθαρισμός, που περιλαμβάνει την εξαγωγή του σμήγματος, τη δερμοαπόξεση με διαμάντι και την ενυδάτωση της επιδερμίδας, στοχεύει στη βελτίωση της υφής του δέρματος, την εξαφάνιση της λιπαρότητας, τη μείωση των ουλών ακμής και την απομάκρυνση των μαύρων στιγμάτων. Και το αποτέλεσμα; Υγιής επιδερμίδα σε μία μόλις συνεδρία! Δέρμα καθαρό, λείο, χωρίς στίγματα και δυσχρωμίες!

  1. CO2 Fractional Laser

Συνιστά την πιο επαναστατική μέθοδο ανάπλασης με Laser που έχει να επιδείξει η σύγχρονη Αισθητική Ιατρική! Η θεραπεία με CO2 Fractional Laser ή αλλιώς Laser Skin Resurfacing επαναφέρει τη χαμένη λάμψη και νεότητα, «γεννώντας» νέο δέρμα.

Αποτελεί μία από τις πιο σύγχρονες μεθόδους παγκοσμίως που ανακόπτει την εμφάνιση πανάδων και κηλίδων, χωρίς να δημιουργεί ξεφλούδισμα, καθότι λειαίνει και αναδομεί την επιδερμίδα. Ένα δώρο νεότητας ενάντια στην πάροδο του χρόνου!

  1. Peeling Λάμψης

Πρόκειται για μία killing choice ενάντια στα σημάδια κούρασης και τη θαμπάδα του προσώπου! Το μυστικό για την ανάδειξη της πιο φωτεινής εκδοχής του προσώπου ακούει στο όνομα Χημικό Peeling.

Η ολιγόλεπτη αυτή διαδικασία αντιμετωπίζει την ενεργό ακμή ή τις ουλές της, καθώς επίσης, εξαλείφει δυσχρωμίες, προσφέροντάς μας ομοιόμορφη, λαμπερή και φρέσκια επιδερμίδα.

  1. Προσώπου

Μία ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας έχει κερδίσει η Μεσοθεραπεία Προσώπου, καθώς συγκαταλέγεται - δικαίως - ανάμεσα στις top θεραπείες! Οι πολύτιμες ουσίες της (Βιταμίνες & Υαλουρονικό Οξύ) εισχωρούν στην επιδερμίδα για να προάγουν το σχηματισμό κολλαγόνου και ελαστίνης.

Η αποτελεσματικότητα της θεραπείας έγκειται στην αντιγηραντική δράση αυτών των ουσιών, η οποία διεγείρει την ανανέωση των κυττάρων, χαρίζοντας βαθιά ενυδάτωση, αντιμετώπιση των λεπτών γραμμών και σύσφιγξη της επιδερμίδας.

Η απόφαση είναι απλή: Απόκτησε τη λάμψη που σου αξίζει! Διάλεξε μία από τις παραπάνω must-do θεραπείες και χάρισε στον εαυτό σου ένα δώρο αναζωογόνησης!


Ευχαριστούμε θερμά για τις πληροφορίες τη Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine. Η Cosmetic Derma Medicine, αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα εφαρμογών Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής με 11 υπερσύγχρονες κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο με βασικό στόχο να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της CDM: www.cosmeticdermamedicine.gr ή να επικοινωνήσετε μέσω email στο info@cosmeticdermamedicine.gr και τηλεφωνικά σε μία από τις κλινικές μας σε:

Αθήνα: 210 6980451

Κηφισιά: 210 6232220

Γλυφάδα: 210 8980444

Περιστέρι: 210 5715501

Πειραιά: 210 4100601

Θεσσαλονίκη: 2310 224240

Πάτρα: 2610 226562

Ρόδο: 22410 32700

Ηράκλειο Κρήτης: 2810 222303

Λεμεσό: +357 25251040

Λευκωσία: +357 22257490

Facebook: Cosmetic Derma Medicine

Instagram: @cdm.gr