Το κόστος της εβδομαδιαίας επίσκεψης στο κομμωτήριο είναι ασύμφορο. Αν θέλετε τα μαλλιά να δείχνουν τέλεια ξοδεύοντας λιγότερα χρήματα και χρόνο ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές.


Για να επιτύχετε το ιδανικό ανάλαφρο σπαστό με ευκολία χρησιμοποιήστε αυτοκόλλητα ρόλεϊ σε κάθε τούφα και αφήστε τα να κρυώσουν για 5 έως 10 λεπτά, ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών. Αφαιρέστε τα ρόλεϊ και αφήστε τα μαλλιά να πέσουν χαλαρά για λείο και λαμπερό φινίρισμα χρησιμοποιήστε λίγο έλαιο μαλλιών στις άκρες.

Το πιο εύκολο και κοριτσίστικο χτένισμα, η φουσκωτή αλογοουρά, δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο για να πιαστεί σωστά. Για να έχει όγκο η αλογοουρά σας ψεκάστε τις ρίζες σας με ένα ξηρό σαμπουάν ή με ένα προϊόν κάλυψης ρίζας και με μιας τα μαλλιά σας θα δείξουν πιο πλούσια. Η αλογοουρά θα έχει όγκο στην κορυφή και το χτένισμα θα είναι άκρως θηλυκό.

Για το κλασσικό χαμηλό σινιόν στεγνώστε τα μαλλιά σας κατά 80% και ολοκληρώστε το στέγνωμα με μια στρογγυλή βούρτσα. Αν είστε ερασιτέχνης πιάστε τα μαλλιά σας χαλαρά και όχι πολύ σφιχτά και σταθεροποιείστε το χτένισμα με τσιμπιδάκια και ένα spray που δεν κολλάει και σκληραίνει τα μαλλιά.

Αν τα μαλλιά σας είναι σγουρά για να δώσετε σχήμα στις μπούκλες περιστρέψτε κάθε μπούκλα γύρω από το δάχτυλό σας. Τέλος για να της δώσετε σχήμα και μεταξένιο φινίρισμα με μηδέν φριζάρισμα χρησιμοποιήστε λίγο έλαιο μαλλιών.