ΣΠΑΡΤΗ. Η Ομάδα του Perry & George πετυχαίνει χάρη στα εξαιρετικά μέλη της. Η Ρένα και η Ιωάννα, δύο από τα κορίτσια του κομμωτηρίου παρουσιάζουν τις καταπληκτικές ανοιξιάτικες προτάσεις τους χάρη φυσικά και στις πανέμορφες φίλες τους Παρασκευή και Έλενα.

Εντυπωσιακά ατημέλητα μαλλιά
«Μακριά, πλούσια, ατίθασα μαλλιά; Ένα τέτοιο χτένισμα "αξιοποιεί" τον όγκο των μαλλιών και δίνει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα κρατώντας ωστόσο τον ατημέλητο, "ελεύθερο" χαρακτήρα τους.
Ποια τιθάσευσε το χείμαρρο των μαλλιών της Παρασκευής; Η Ρένα είναι εκείνη που με ένα κράμα δυναμισμού και ιδιαίτερης ευαισθησίας στα φινιρίσματα, κατάφερε να δώσει αυτό το εντυπωσιακό χτένισμα. Αξιοποιώντας πλήρως το πληθωρικό χαρακτήρα των μαλλιών της Παρασκευής δημιούργησε ένα στυλιζάρισμα προσαρμοσμένο τέλεια στην ηλικία και στην προσωπικότητά της».

Η άνοιξη είναι εδώ!
«Η Ιωάννα δούλεψε με πολύ μεράκι και έμπνευση αυτό το εντυπωσιακό χτένισμα το οποίο είναι φυσικά υπέροχο και χωρίς τα λουλούδια....Έχοντας ωστόσο αυτή την λεπτομέρεια το χτένισμα μετατρέπεται απλά σε «μοναδικό». Για το μοντέλο τα πολλά λόγια περιττεύουν. Σημειώνουμε μόνον ότι η Έλενα λειτούργησε με αίσθημα και δόσιμο απόλυτου επαγγελματισμού».