Το να βρεις το τέλειο σουτιέν μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή. Είτε ψάχνεις για άνεση, είτε για στήριξη είτε για στιλ και εμφάνιση, ένα μπορούμε να σου εγγυηθούμε: Θα βρεις το ιδανικό σουτιέν που θα βελτιώσει την καθημερινότητά σου στη συλλογή της Triumph. Δεν είναι τυχαίο που τα εσώρουχα Triumph φιγουράρουν στην κορυφή της λίστας με τα καλύτερα brands του κλάδου.

Η καινοτομία στον σχεδιασμό και τα υψηλής ποιότητας υλικά καθιστούν τα εσώρουχα του διεθνούς brand μία από τις κορυφαίες επιλογές που μπορείς να κάνεις.

Στο δύσκολο κηνύγι του κατάλληλου σουτιέν για το στήθος σου, λοιπόν, θα βρεις στα σουτιέν Triumph έναν μεγάλο σύμμαχο.

Φυσικά, το να επιλέξεις το κατάλληλο σουτιέν για το στήθος σου δεν είναι καθόλου εύκολο! Γι’ αυτό συγκεντρώσαμε τα 5 βασικά είδη σουτιέν για κάθε στήθος και ανάγκη, για να γίνει η επιλογή σου πιο εύκολη.

Σουτιέν με ενίσχυση

Τα σουτιέν με ενίσχυση είναι ιδανικά για τις γυναίκες που έχουν μικρό στήθος και επιθυμούν να πετύχουν ένα οπτικά μεγαλύτερο αποτέλεσμα. Αποτελούν επίσης την ιδανική επιλογή για γυναίκες που έχουν ανόμοιο στήθος, καθώς προσφέρουν μια ομοιόμορφη και λεία διαμόρφωση.

Ένα σουτιέν με ενίσχυση θα συνοδέψει τέλεια εφαρμοστά ή πολύ στενά ρούχα, που τείνουν να πιέζουν το στήθος. Με το κατάλληλο σουτιέν, θα πετύχεις μία φυσική ενίσχυση του μεγέθους αλλά και ένα ωραίο σχήμα, που μπορεί να αναδείξει τέτοια σύνολα. Ειδικότερα, τα σουτιέν της Triumph θα σου προσφέρουν ακόμη πιο ξεχωριστό αποτέλεσμα, αφού ο καινοτόμος σχεδιασμός τους περιλαμβάνει ελαστική 3D ενίσχυση, που διαμορφώνει το ωραιότερο μπούστο.

Σουτιέν χωρίς ενίσχυση

Τα σουτιέν χωρίς ενίσχυση είναι άνετα, με μαλακές Cups και επιλέγονται συχνά για να αναδειχτεί το φυσικό σχήμα του στήθους. Είτε διαθέτεις μεγάλο στήθος και θέλεις να πετύχεις πιο φυσικό αποτέλεσμα, είτε επιθυμείς να διατηρήσεις το κανονικό σου μέγεθος χωρίς να προσθέσεις παραπάνω όγκο, η επιλογή ενός σουτιέν χωρίς ενίσχυση είναι η κατάλληλη για σένα.

Μπορείς να το επιλέξεις επίσης για καθημερινές δραστηριότητες που απαιτούν στήριξη αλλά και άνεση παράλληλα.

Σουτιέν Push-up

Αν θέλεις λίγη παραπάνω ώθηση και πιο εντυπωσιακό ντεκολτέ, τα σουτιέν Push-up είναι ο καλύτερός σου φίλος. Ο συγκεκριμένος τύπος σουτιέν δίνουν την ώθηση που χρειάζεται το στήθος συγκρατώντας το παράλληλα στη θέση του.

Ειδικά για γυναίκες που έχουν μικρό στήθος, τα συγκεκριμένα σουτιέν είναι η ιδανική επιλογή αφού ανορθώνουν και τονίζουν το μπούστο κάνοντάς το να φαίνεται πιο πλούσιο.

Τα push-up σουτιέν της Triumph συνδυάζουν υψηλής ποιότητας υφάσματα με τις εξειδικευμένες τεχνολογίες στον σχεδιασμό των Cups, για σωστή ανόρθωση και άψογη εφαρμογή, για να μπορείς να αναδεικνύεις κάθε γραμμή ντεκολτέ νιώθοντας απόλυτη άνεση.

Αθλητικά σουτιέν (Traction)

Για τις δραστήριες γυναίκες, τα αθλητικά σουτιέν είναι must-have. Τα αθλητικά σουτιέν υψηλής στήριξης της Triumph είναι ειδικά σχεδιασμένα για να μειώνουν στο ελάχιστο την κίνηση του στήθους κατά τη διάρκεια της άσκησης, έτσι ώστε να αποφεύγεται η ζημιά στους ιστούς.

Παράλληλα, παρέχουν την κατάλληλη στήριξη για να μειώνουν την πίεση στους ώμους και στην πλάτη, ενώ το υψηλής ποιότητας οργανικό βαμβάκι επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, ρυθμίζοντας τη θερμοκρασία του σώματος για να έχεις απόλυτη άνεση καθώς αθλείσαι. Η τεχνολογία Dri-FIT της Triumph επιτρέπει στο σουτιέν να ακολουθεί η φυσική κίνηση του κάθε σώματος, έτσι ώστε να υπάρχει μέγιστη ελευθερία κινήσεων.

Τα αθλητικά σουτιέν είναι απαραίτητα για την υγεία σου εάν ακολουθείς σταθερή άσκηση, ενώ τα σχέδια της Triumph θα σου επιτρέψουν να γυμνάζεσαι και με στιλ.

Σουτιέν για μεγάλα μεγέθη

Οι γυναίκες με μεγαλύτερο στήθος είναι σημαντικό να βρουν το κατάλληλο σουτιέν που θα τους προσφέρει τη σωστή στήριξη. Τα σουτιέν για μεγάλα μεγέθη έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να κρατούν το στήθος στη θέση του, διανέμοντας σωστά το βάρος του, έτσι ώστε να μειώνεται ο ενδεχόμενος πόνος στην πλάτη ή στους ώμους.

Τα σουτιέν για μεγάλα μεγέθη της Triumph είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά και από οργανικό βαμβάκι, τα οποία είναι μαλακά και προσφέρουν απόλυτη άνεση. Αγκαλιάζουν ομοιόμορφα το στήθος, χαρίζοντας ένα φυσικό σχήμα, έτσι ώστε να έχεις τον απόλυτο συνδυασμό στήριξης και θηλυκής εμφάνισης.

Εάν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, στη συλλογή της Triumph θα βρεις επίσης και τα ιδανικά Minimizer: Πρόκειται για ειδικά κατασκευασμένα σουτιέν, ώστε να προσφέρουν ένα ομοιόμορφο, στρογγυλό μπούστο κάνοντας το στήθος να δείχνει ένα νούμερο μικρότερο. Ενδείκνυνται συνήθως για μεγέθη Cup D, E και F.

Ανακάλυψε τα καλύτερα εσώρουχα Triumph

Ο κόσμος των γυναικείων σουτιέν έχει μεγάλη ποικιλία και προσφέρει κάτι για κάθε περίσταση, σωματότυπο και ανάγκη.

Στο Εσώρουχα Anelia θα ανακαλύψεις μία τεράστια συλλογή από γυναικεία σουτιέν Triumph, με προϊόντα σε διάφορα σχέδια και χρώματα για κάθε τύπο σουτιέν. Εξερεύνησε μεταξύ Push-up, Αθλητικών, Σουτιέν με ενίσχυση, Strapless, μεγάλα μεγέθη και πολλά άλλα και βρες αυτό που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις