Είναι η εποχή για streaming. Είτε περνάτε τις γιορτές με αγαπημένα πρόσωπα είτε δημιουργείτε νέες παραδόσεις, οι κυκλοφορίες αυτού του μήνα θα σας βοηθήσουν να φωνάξετε σε όλες τις περιπτώσεις.

Η Natalie Portman και η Julianne Moore πρωταγωνιστούν στο May December του Todd Haynes, όπου, 20 χρόνια μετά από μια περιβόητη σχέση ταμπλόιντ, ένας ηθοποιός του Χόλιγουντ επισκέπτεται το ζευγάρι για να ερευνήσει ένα ρόλο σε μια νέα ταινία που ακολουθεί το σκανδαλώδες ειδύλλιό τους.

Για ακόμα πιο δράμα, το The Crown ολοκληρώνεται με την 6η σεζόν, Μέρος 2. Η πρωτοποριακή σειρά του Peter Morgan εξιστόρησε τη ζωή της Βασίλισσας Ελισάβετ Β' για αρκετές δεκαετίες - και τώρα ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσουμε τα τελευταία έξι επεισόδια. Και αν το δράμα δεν σας αρέσει, συγκεντρώστε τους πάντες για το The Great British Baking Show: Holidays Season 6, καθώς οι αρτοποιοί του σπιτιού στολίζουν τις αίθουσες με ζάχαρη, βούτυρο και σοκολάτα.

Για περισσότερες λεπτομέρειες για τις προβολές του Δεκεμβρίου, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο για να δείτε την πλήρη λίστα.

1 Δεκεμβρίου

Basketball Wives, Σεζόν 3-4

Η γοητεία, το δράμα, οι ανταγωνισμοί και η αγάπη είναι όλα μέρος του παιχνιδιού αυτής της σειράς ριάλιτι που ακολουθεί τις φίλες, τις αρραβωνιαστικές και τους πρώην παίκτες του NBA.

Batman v Superman: Dawn of Justice

Είναι το Man of Steel εναντίον του Caped Crusader όταν ο Batman γίνεται ύποπτος για την αυξανόμενη δύναμη του Superman και ο Lex Luthor είναι πρόθυμος να το εκμεταλλευτεί.

Big Brother, Σεζόν 6 έως 17

Στο απόλυτο τεστ στρατηγικής και κοινωνικών δεξιοτήτων, οι διαγωνιζόμενοι περνούν το καλοκαίρι τους σε ένα σπίτι υπό παρακολούθηση 24/7, διεκδικώντας ένα έπαθλο 500.000$.

Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)

Αφού χώρισε με τον Τζόκερ, η Χάρλεϊ Κουίν γίνεται στόχος των αντιπάλων της, μέχρι που συνεργάζεται με μια ομάδα υπερήρωων που αποτελείται αποκλειστικά από γυναίκες, και πολεμά έναν βασιλιά του εγκλήματος.

Black Swan

Blockers

Αφού ανακαλύπτουν τη συμφωνία των έφηβων κορών τους να κάνουν σεξ τη βραδιά του χορού, μια ομάδα γονέων ξεκινά μια φλογερή, γεμάτη μπύρα αποστολή για να τους σταματήσει.

Boyz n the Hood

Ένας μαθητής γυμνασίου που ζει με τον αυστηρό, αλλά στοργικό πατέρα του στο Νότιο Κεντρικό Λος Άντζελες παρασύρεται και βρίσκεται μπλεγμένος στις συμμορίες, τα ναρκωτικά και τη βία της γειτονιάς.

Burlesque

Οι βραβευμένες με Grammy ντίβες Cher και Christina Aguilera πρωταγωνιστούν σε αυτό το μουσικό δράμα, το οποίο γρήγορα έγινε κλασικό στρατόπεδο.

College Hill: Celebrity Edition, Σεζόν 1

Holey Moley, Σεζόν 1-2

Insidious

Όταν οι Λάμπερτ μετακομίζουν σε ένα νέο σπίτι, ο γιος τους πέφτει μυστηριωδώς σε κώμα και μια σειρά από απαίσια γεγονότα αρχίζει να εκτυλίσσεται.

L.A. Confidential

Στο χοντροκομμένο, λαμπερό Λος Άντζελες της δεκαετίας του '50, τρεις αστυνομικοί έχουν ο καθένας τα δικά τους κίνητρα για να σκάψουν βαθύτερα σε ένα φρικιαστικό πυροβολισμό που δεν δείχνει να κολλάει πουθενά.

Man of Steel

Ο Clark Kent πρέπει να κρατήσει τις δυνάμεις του κρυμμένες από τον κόσμο, αλλά όταν ένας κακός στρατηγός σχεδιάζει να καταστρέψει τη Γη, ο Man of Steel αναλαμβάνει δράση.

May December

Είκοσι χρόνια αφότου το περιβόητο ειδύλλιό τους κατέλαβε τα ταμπλόιντ της χώρα, ένα παντρεμένο ζευγάρι καταρρέι κάτω από την πίεση, όταν μια ηθοποιός φτάνει για να κάνει έρευνα για μια ταινία βασισμένη στο παρελθόν τους.

The Meg

Όταν μια επίθεση αφήνει ένα ερευνητικό πλήρωμα παγιδευμένο στον βυθό της θάλασσας, ένας διασώστης δύτης πρέπει να αντιμετωπίσει ένα τεράστιο αρπακτικό που θεωρείται από καιρό εξαφανισμένο, για να το σώσει.

Neighbors

Real Husbands of Hollywood: More Kevin, More Problems, Σεζόν 1

Shazam!

Όταν ένας έφηβος από ανάδοχη οικογένεια δείχνει την αληθινή του καρδιά, αποκτά την ικανότητα να μεταμορφώνεται σε έναν ενήλικο υπερήρωα που καθήκον του είναι να υπερασπιστεί την πόλη του από τους αμαρτωλούς κακούς.

She’s All That

She’s the Man

Η έφηβη Βιόλα προσπαθεί να πείσει τους μαθητές στο σχολείο του δίδυμου αδερφού της ότι είναι στην πραγματικότητα αυτός σε αυτή την ανατροπή στη Δωδέκατη Νύχτα του Σαίξπηρ.

Suicide Squad

Ενώ βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα, μια ομάδα από υπερκακούς στρατολογείται από μια μυστική κυβερνητική υπηρεσία για μια θανατηφόρα αποστολή! Να σώσει την ανθρωπότητα με αντάλλαγμα την επιείκεια.

Sweet Home, Σεζόν 2

Ποιος χτυπάει; Ένα τέρας, ένας άνθρωπος ή ένα υβρίδιο…; Το στοίχημα είναι υψηλότερο από ποτέ καθώς οι γραμμές αρχίζουν να θολώνουν και κανείς δεν είναι πλέον ασφαλής από τη μόλυνση.

Taken

Όταν η κόρη του απάγεται από μια συμμορία διακινητών ανθρώπων ενώ κάνει διακοπές στο Παρίσι, ένας πρώην κατάσκοπος πρέπει να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια για να καταφέρει να τη σώσει.

Taken 2

Ο συνταξιούχος πράκτορας των ειδικών επιχειρήσεων Μπράιαν Μιλς ανατρέπει τους απαγωγείς του όταν ζητούν εκδίκηση για τους θανάτους των απαγωγέων της κόρης του.

The Suicide Squad

Μια δυσλειτουργική ομάδα υπερ-κακών διεισδύει σε ένα απομακρυσμένο νησί σε μια αποστολή να καταστρέψει ένα μυστικό κυβερνητικό πείραμα.

Wonder Woman

Μια πολεμίστρια πριγκίπισσα εγκαταλείπει την ασφάλεια του προστατευμένου νησιωτικού τόπου της με την ελπίδα να βάλει τέλος σε έναν καταστροφικό πόλεμο στον έξω κόσμο.

Wonder Woman 1984

Ενώ εργαζόταν στο Smithsonian, η μυστική υπερήρωας Νταϊάνα Πρινς ανακαλύπτει το θαύμα - και την απειλή - των συγκλονιστικών δυνάμεων ενός μυστηριώδους αντικειμένου.

2 Δεκεμβρίου

The Super Mario Bros. Movie

Welcome to Samdal-ri

Αφού καταστρέφεται η καριέρα και η φήμη της, μια φωτογράφος επιστρέφει στη γενέτειρά της και πέφτει πάνω στον παιδικό της έρωτα - αναζωπυρώνοντας ένα ημιτελές ειδύλλιο.

4 Δεκεμβρίου

Dew Drop Diaries, Season 2

Ορίστε! Η Αθηνά, η Φοίβη και ο Ίντεν επιστρέφουν για να βοηθήσουν τα παιδιά τους να λύσουν τα καθημερινά τους προβλήματα με λάμψη, γκλίτερ και εξαιρετική διάθεση.

5 Δεκεμβρίου

Stavros Halkias: Fat Rascal

Ο κωμικός Σταύρος Χαλκιάς σουβλίζει την τεχνολογική κουλτούρα, τα αεροπορικά ταξίδια, το σεξ - και τον εαυτό του- σε αυτό το τρελό, τρελό και ασεβές stand-up set.

Top Chef, Seasons 6 and 15

6 Δεκεμβρίου

Blood Coast

Καθώς ένας μοχθηρός έμπορος ναρκωτικών προσπαθεί να κατακτήσει τη Μασσαλία, ο απατεώνας αρχηγός της αστυνομίας και η τολμηρή ομάδα του καλωσορίζουν ένα νέο μέλος με μια δική του προσωπικότητα.

Christmas as Usual

Για να γιορτάσει τον αρραβώνα τους, η Thea πηγαίνει τον Jashan στο πατρικό της σπίτι - αλλά οι ινδικές ρίζες του και οι νορβηγικές παραδόσεις της οικογένειάς της συγκρούονται και δημιουργούν τα πιο χαοτικά Χριστούγεννα.

7 Δεκεμβρίου

Analog Squad

Αφού μαθαίνει για την ασθένεια του αποξενωμένου πατέρα του, ένας ραδιούργος μεσήλικας συνθέτει μια ψεύτικη οικογένεια για να ξανασμίξει μαζί του για μια τελευταία φορά.

The Archies

Στην Ινδία της δεκαετίας του 1960, ο Άρτσι και η παρέα του βιώνουν τον έρωτα και τη φιλία στο Ρίβερντεϊλ, ενώ οι εργολάβοι απειλούν να καταστρέψουν ένα αγαπημένο πάρκο.

Hilda, Season 3

Η ατρόμητη και ανέμελη Χίλντα αφήνει το σπίτι της στο μαγεμένο δάσος για να ταξιδέψει στην πόλη, όπου γνωρίζει νέους φίλους, περιπέτειες και μαγικά πλάσματα.

I Hate Christmas, Season 2

Αφού είπε ψέματα στην οικογένειά της ότι έχει αγόρι, μια νοσοκόμα αρχίζει μια απέλπιδα αναζήτηση για να βρει σύντροφο μέχρι τα Χριστούγεννα, τα οποία είναι σε 24 μέρες.

High Tides

Στη διάρκεια ενός καλοκαιριού στα βελγικά παράλια, μια παρέα πλούσιων φίλων βιώνει τις σκληρές πραγματικότητες της ενηλικίωσης, τον έρωτα και τις κοινωνικές προσδοκίες.

My Life with the Walter Boys

Όταν μια τραγωδία αναστατώνει τη ζωή της, μια έφηβη μετακομίζει με τη θετή της οικογένεια σε μια μικρή πόλη και παίρνει μαθήματα για την αγάπη, την ελπίδα και τη φιλία.

NAGA

Καθηλωμένη στην έρημο μετά από ένα μυστικό πάρτι, μια νεαρή γυναίκα πρέπει να προσπεράσει μια εκδικητική καμήλα - και χειρότερα - για να επιστρέψει στο σπίτι πριν από την απαγόρευση κυκλοφορίας.

World War II: From the Frontlines

Μέσα από έντονα βελτιωμένα αρχειακά πλάνα και φωνές από όλες τις πλευρές της σύγκρουσης, αυτό το ντοκιμαντέρ ζωντανεύει τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο όπως ποτέ άλλοτε.

8 Δεκεμβρίου

Blood Vessel

Συγκεντρωμένοι τυχαία, έξι άνθρωποι που εγκαταλείπουν μια πόλη που έχει καταστραφεί από τη ρύπανση από πετρέλαιο στοιβάζονται σε ένα μυστηριώδες πλοίο - χωρίς να συνειδητοποιούν τους κινδύνους που περιμένουν.

The Great British Baking Show: Holidays, Σεζόν 6

Χαλαρώστε στις διακοπές με τους κριτές Prue Leith και Paul Hollywood καθώς οι αρτοποιοί συγκεντρώνονται για εορταστική διασκέδαση στη σκηνή και έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν το πολυπόθητο περίπτερο για τούρτες.

Leave the World Behind

Οι διακοπές μιας οικογένειας σ' ένα πολυτελές σπίτι παίρνουν άλλη τροπή όταν μια κυβερνοεπίθεση αχρηστεύει τις συσκευές τους και δύο ξένοι εμφανίζονται στην πόρτα τους.

Women on the Edge

Αφού συναντήθηκαν σε μια ομάδα ελέγχου θυμού, δύο γυναίκες ξεκίνησαν να εκθέσουν έναν πρόχειρο πλαστικό χειρουργό, με αποτέλεσμα ένα ταξίδι ενδυνάμωσης - και μια φιλία.

9 Δεκεμβρίου

Love and Monsters

Επτά χρόνια αφότου επέζησε της αποκάλυψης του τέρατος, ο αξιαγάπητος άτυχος Τζόελ αφήνει το άνετο υπόγειο καταφύγιό του πίσω σε μια προσπάθεια να επανενωθεί με την πρώην του.

12 Δεκεμβρίου

Kevin Hart & Chris Rock: Headliners Only

Από την εποχή μέχρι την κορυφή του παιχνιδιού τους, ο Kevin Hart και ο Chris Rock προσφέρουν μια απαράμιλλη, παρασκηνιακή ματιά στη φιλία και την καριέρα τους.

Single’s Inferno, Season 3

Ένα νέο σύνολο single ξεκινούν ένα ταξίδι αγάπης σε ένα απομακρυσμένο νησί - πλοήγηση στο δράμα, το πάθος και όλα τα ενδιάμεσα για μια ευκαιρία στον Παράδεισο.

Under Pressure: The U.S. Women’s World Cup Team

Η αθλητική σειρά all-access θα επιτρέψει στο κοινό να παρακολουθήσει στενά τους παίκτες και τους προπονητές της Εθνικής Ομάδας Γυναικών των ΗΠΑ και να αποκαλύψει μια εσωτερική ματιά στην πιο διακοσμημένη ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Οι θεατές θα δουν από πρώτο χέρι την πίεση, την ευφορία, τη χαρά και τις δυσκολίες που βιώνουν αυτοί οι αθλητές παγκόσμιας κλάσης καθώς προσπαθούν να κατακτήσουν τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ζητήματα που κυμαίνονται από τη φυλετική διαφορετικότητα, τα δικαιώματα LGBTQ+, την ίση αμοιβή, την οικογένεια και τη μητρότητα έρχονται στο φως καθώς ξετυλίγεται η αφήγηση.

13 Δεκεμβρίου

1670

Ένας ιδιόρρυθμος ευγενής καταπιάνεται με τις οικογενειακές διαμάχες και τις συγκρούσεις με τους αγρότες στην άστοχη προσπάθειά του να γίνει η πιο διάσημη φιγούρα της Πολωνίας σε αυτή τη σατιρική κωμωδία.

Car Masters: Rust to Riches, Σεζόν 5

Νέα πρόσωπα εντάσσονται στη συμμορία του Gotham Garage καθώς προετοιμάζονται να φέρουν την επιχείρησή τους στο επόμενο επίπεδο — αλλά θα χρειαστεί πολλή σκληρή δουλειά και δημιουργικότητα.

Holiday in the Vineyards

The Influencer

Αφού ένα κόλπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πάει στραβά, μια επιρροή αναγκάζεται να ξαναχτίσει τη φήμη της ενώ περιηγείται σε μια απίστευτη διαδικτυακή σκηνή.

Se Eu Fosse: Luísa Sonza

Η πιο πολωτική ποπ τραγουδίστρια της Βραζιλίας μιλάει σε αυτή τη ντοκιμαντέρ για την ερωτική της ζωή, την καριέρα, τις διαμάχες και τη δημιουργία ενός νέου άλμπουμ.

14 Δεκεμβρίου

As the Crow Flies, Σεζόν 2

Η Asli και η Lale πρέπει να ξεφύγουν από τον κανόνα και να αντιμετωπίσουν νέες προκλήσεις, καθώς συνεχίζουν να παλεύουν για την επιβίωσή τους σε μια άθλια βιομηχανία των μέσων ενημέρωσης.

The Crown, Σεζόν 6, Μέρος 2

Με την Κοινοπολιτεία να έχει αλλάξει αμετάκλητα, η Βασίλισσα Ελισάβετ Β' αναλογίζεται τη ζωή και την κληρονομιά της και ανοίγει το δρόμο για τους διαδόχους της Κάρολο και Γουίλιαμ.

Married at First Sight, Σεζόν 14

Σε ένα ακραίο κοινωνικό πείραμα, έξι singles που λαχταρούν για μια δια βίου σχέση συμφωνούν σε μια προκλητική πρόταση: να παντρευτούν τη στιγμή που συναντιούνται.

Yu Yu Hakusho

Αφού μια ανιδιοτελής πράξη του κοστίζει τη ζωή, ο έφηβος παραβάτης Yusuke Urameshi επιλέγεται ως «Spirit Detective» για να ερευνήσει υποθέσεις που αφορούν απατεώνες yokai.

15 Δεκεμβρίου

​Carol & The End of The World

Με έναν μυστηριώδη πλανήτη να τρέχει προς τη Γη, η εξαφάνιση είναι επικείμενη για τους ανθρώπους του κόσμου. Ενώ οι περισσότεροι αισθάνονται απελευθερωμένοι για να κυνηγήσουν τα πιο τρελά τους όνειρα, μια ήσυχη και πάντα άβολη γυναίκα στέκεται μόνη - χαμένη ανάμεσα στις ηδονικές μάζες.

Chicken Run: Dawn of the Nugget

Μια ατρόμητη ομάδα κοτόπουλων συρρέουν για να σώσουν το είδος τους από μια ανησυχητική νέα απειλή: μια κοντινή φάρμα που μαγειρεύει κάτι ύποπτο.

Face to Face with ETA: Conversations with a Terrorist

Ο Josu Urrutikoetxea, γνωστός και ως Josu Ternera, δίνει μια εξαντλητική συνέντευξη στον δημοσιογράφο Jordi Évole για τη συμμετοχή του στην τρομοκρατική ομάδα ETA.

Familia

Καθώς μια οικογένεια συζητά για το μέλλον του ειδυλλιακού ελαιοκομείου της σε ένα γεύμα, η πολυπλοκότητα των σχέσεών της αναδεικνύεται μέσα από γέλια και εξομολογήσεις.

The Hills, Σεζόν 3-4

Όλα είναι μεγαλύτερα στο Λος Άντζελες για μια ομάδα νεαρών γυναικών που κάνουν ταχυδακτυλουργικά τις καριέρες, τις σχέσεις τους και κάθε είδους δράμα σε αυτό το spin-off του Laguna Beach.

Yoh! Christmas

Ανύπαντρη, 30 ετών και υπό πίεση, η Thando λέει ψέματα στην οικογένειά της ότι έχει αγόρι. Τώρα έχει 24 ημέρες για να φέρει μία στο σπίτι για τα Χριστούγεννα. Μπορεί να το κάνει;

18 Δεκεμβρίου

Mush-Mush and the Mushables

19 Δεκεμβρίου

Project Runway, Season 17

Trevor Noah: Where Was I

Επιστρέφοντας στο Netflix για την τέταρτη πρωτότυπη ειδική κωμωδία του, ο Trevor Noah μοιράζεται τις ξεκαρδιστικές εμπειρίες του από τα πρόσφατα ταξίδια του σε όλο τον κόσμο, που κυμαίνονται από ξένους εθνικούς ύμνους μέχρι ποικίλα πολιτιστικά πρότυπα.

20 Δεκεμβρίου

Cindy la Regia: The High School Years

Η έφηβη Σίντι έχει υψηλές φιλοδοξίες: να κατακτήσει τον κόσμο. Αλλά πρώτα, πρέπει να επιβιώσει από το γυμνάσιο - και την υψηλή κοινωνία - στη γενέτειρά της, το Σαν Πέδρο.

Love Is Blind Brazil: After the Altar

Δράμα, κλείσιμο και αναζωπυρωμένη φλόγα συγκρούονται καθώς τα μέλη του καστ από τις προηγούμενες σεζόν του Love Is Blind Brazil συγκεντρώνονται σε αυτό το ειδικό επεισόδιο επανένωσης.

Maestro

Μια πανύψηλη και ατρόμητη ιστορία αγάπης που εξιστορεί τη δια βίου σχέση μεταξύ του Leonard Bernstein και της Felicia Montealegre Cohn Bernstein. Ένα ερωτικό γράμμα για τη ζωή και την τέχνη, ο Maestro στον πυρήνα του είναι μια συναισθηματικά επική απεικόνιση της οικογένειας και της αγάπης.

The Taming of the Shrewd 2

Το ειδύλλιο του Kaśka και του Patryk δοκιμάζεται όταν υποπτεύονται ο ένας τον άλλον για απιστία. Κάνοντας τα πράγματα χειρότερα, οι γείτονές τους συνεχίζουν να ανακατεύονται στις υποθέσεις τους.

21 Δεκεμβρίου

Flipping Out, Σεζόν 4-5

Like Flowers in Sand

Supa Team 4, Σεζόν 2

Ενώ ο κύριος Magedzee ψάχνει για μια καθαρότερη, πιο πράσινη, πηγή ενέργειας, η ομάδα Supa 4 αναζητά τον κακό Τσούσι. Θα βρουν όλοι αυτό που ψάχνουν;

22 Δεκεμβρίου

Gyeongseong Creature, Σεζόν 1, Μέρος 1

Gyeongseong, 1945. Στη ζοφερή εποχή της Σεούλ υπό την αποικιακή κυριαρχία, ένας επιχειρηματίας και ένας sleuth παλεύουν για την επιβίωση και αντιμετωπίζουν ένα τέρας που γεννήθηκε από την ανθρώπινη απληστία.

Rebel Moon - Part One: A Child of Fire

Όταν ένας ειρηνικός οικισμός στην άκρη ενός μακρινού φεγγαριού βρίσκεται να απειλείται από τους στρατούς μιας τυραννικής εξουσίας, ένας μυστηριώδης ξένος που ζει ανάμεσα στους χωρικούς του γίνεται η καλύτερη ελπίδα τους για επιβίωση.

24 Δεκεμβρίου

A Vampire in the Family

Όταν ένας λιπόθυμος πρώην ποδοσφαιριστής μαθαίνει ότι ο κουνιάδος του είναι ένας βρικόλακας με σχέδια παγκόσμιας κυριαρχίας, πρέπει να συγκεντρώσει το κουράγιο του και να σώσει τη μέρα.

The Manny

Ένα υψηλόβαθμο στέλεχος προσλαμβάνει πανικόβλητο έναν κτηνοτρόφο για να φροντίζει τα παιδιά της. Λίγο ξέρει ότι θα αμφισβητήσει τις απόψεις της για τους ρόλους των φύλων - και για την αγάπη.

25 Δεκεμβρίου

Ricky Gervais: Armageddon

Το μυαλό που κέρδισε τα BAFTA και τη Χρυσή Σφαίρα πίσω από το The Office, το Extras και το Afterlife ανεβαίνει στη σκηνή για ένα προκλητικό νέο stand-up special, που ξερνά το τέλος της ανθρωπότητας, την πολιτική ορθότητα, τους οικογενειακούς γάμους, τις κηδείες και την τεχνητή νοημοσύνη.

Star Trek: Prodigy, Season 1

26 Δεκεμβρίου

Thank You, I’m Sorry

Ξαφνικά μόνη, στα τελευταία στάδια της εγκυμοσύνης της, η Σάρα λαμβάνει μια απροσδόκητη σανίδα σωτηρίας όταν η Λίντα, η εν διαστάσει μεγαλύτερη αδερφή της, φτάνει.

27 Δεκεμβρίου

Hell Camp: Teen Nightmare

Οι βάναυσες συνθήκες ενός διαβόητου στρατοπέδου θεραπείας στην άγρια ​​φύση - και η υποτιθέμενη κακοποίηση των προβληματικών εφήβων που παρευρέθηκαν - εκτίθενται σε αυτό το συναρπαστικό ντοκιμαντέρ.

28 Δεκεμβρίου

Pokémon Concierge

Καλώς ήρθατε στο Pokémon Resort, μια γαλήνια απόδραση για να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε τα Pokémon σας. Με ποιον αξιολάτρευτο επισκέπτη θα γίνει πρώτα φίλος και θα βοηθήσει, ο νέος θυρωρός Haru;

29 Δεκεμβρίου

Berlin

Επιστρέφει στη χρυσή του εποχή, πριν από τα γεγονότα της ληστείας στο νομισματοκοπείο, ο Berlin και μια αριστοτεχνική συμμορία συγκεντρώνονται στο Παρίσι για να σχεδιάσουν μια από τις πιο φιλόδοξες ληστείες που έγιναν ποτέ.

31 Δεκεμβρίου

Blippi Wonders, Season 3

Ο Blippi και οι φίλοι του τα ζώα ρομπότ εξερευνούν ένα απορριμματοφόρο, ένα παγωτατζίδικο, έναν γερανό κατασκευής και πολλά άλλα για να απαντήσουν τα πολλά ερωτήματα που έχουν!

The Millionaire Matchmaker, Seasons 3-4

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις