Καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» βρέθηκε, το μεσημέρι της Τρίτης (19/9), η Γιούλικα Σκαφίδα, η οποια μίλησε πρώτη φορά τηλεοπτικά για την εγκυμοσύνη της. Η ταλαντούχα ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί φέτος στις τηλεοπτικές σειρές «Παραλία», «Ψυχοκόρες» και «Milky Way», ανακοίνωσε πριν από μερικές ημέρες στα social media ότι περιμένει το πρώτο της παιδί.

«Με απόλυτη συναίσθηση της σκοτεινής πραγματικότητας των τελευταίων ημερών, της οργής, του φόβου για το αύριο, της απελπισίας και της αγωνίας που βιώνουν πολλοί συνάνθρωποί μου, θα ‘θελα να βάλω στο τραπέζι τη λέξη ελπίδα» έγραψε, αρχικά, στην ανάρτησή της. «Μια λέξη, η οποία με κατακλύζει και με γεμίζει αυτήν την περιοδο που ζω τη δική μου προσωπική όμορφη στιγμή. Η ελπίδα είναι απαραίτητη, μαζί με την καλοσύνη και την αισιοδοξία για να ονειρεύομαι έναν κόσμο που θα αξίζει στο δικό μου πλάσμα» πρόσθεσε.

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη αποκάλυψε ότι περιμένει αγόρι, αιφνιδιάζοντας την παρουσιάστρια. «Είμαστε μόνο γυναίκες στην οικογένεια, όμως τώρα έρχεται ένα αγόρι. Να ‘το! Ήμουν κι εγώ παιδί, όταν ήρθαν οι τρεις ανιψιές από την αδελφή μου, δε μπορούσα να μπω στη διαδικασία σκέψης εγκυμοσύνης» δήλωσε.

Παράλληλα, η Γιούλικα Σκαφίδα απάντησε γιατί πήρε την απόφαση να γνωστοποιήσει τα ευχάριστα νέα, μέσα από τα social media. «Η αλήθεια είναι ότι χρησιμοποιώ τα social media για κάποιες κοινωνικές δράσεις και τη δουλειά μου. Αυτό ήταν ένα γεγονός που θα άρχιζε πια να φαίνεται –είμαι στον έβδομο μήνα- και ήθελα πολύ να το μοιραστώ. Δεν το είχα πει σε κανέναν αλλά μόνο σε λίγα πρόσωπα: στους γονείς μου, στις αδελφές μου και στις ανιψιές μου.

Σκεφτόμουν ότι πλησιάζει ο καιρός και δεν το έχω συνειδητοποιήσει εγώ η ίδια. Και ένας τρόπος για να το συνειδητοποιώ είναι να αρχίσω να το επικοινωνώ. Σκέφτηκα έτσι να το πω ώστε να ακούω το "η ώρα η καλή", "με έναν πόνο" για ν' αρχίσω να το συνειδητοποιώ μήπως και κινητοποιηθώ και λίγο, γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει τίποτα. Πρέπει να αρχίσω να μαζεύομαι και να οργανώνομαι. Ακούω ότι αυτό το "project" θέλει οργάνωση και ετοιμασία».

Κλείνοντας, είπε ότι «έχω τη μαμά μου που θα έρθει από την Καλαμάτα για να με βοηθήσει. Δεν θα δουλέψω για κάποιο διάστημα. Ακούω ότι θα πελαγώσω και θα κουραστώ, δεν πειράζει. Σκέφτομαι ότι μετά θα μεγαλώσει και θα παίζουμε, θα χορεύουμε. Έχω χαρά και ανυπομονησία. Να τον γνωρίσω, να τον δω».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις