Η Έρρικα Πρεζεράκου είχε μοιραστεί από την πρώτη στιγμή τον Γολγοθά που πέρασε η οικογένειά της, όταν η 7χρονη ανιψιά της, Αναστασία, κατέληξε μετά από μια σκληρή μάχη με σπάνια μορφή καρκίνου.

Δύο χρόνια μετά, οι γονείς της μικρής Αναστασίας έφεραν στη ζωή τον αδερφό της.

Η αδερφή της αθλήτριας, Ξένια Πρεζεράκου, γέννησε ένα αγοράκι, όπως έκανε γνωστό με ανάρτηση στο Instagram. Η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία του νεογέννητου, την οποία και συνόδευσε με ένα μακροσκελές μήνυμα.

Δείτε τη φωτογραφία

Μεταξύ άλλων, έγραψε:

«H Αναστασία μας θα πήγαινε Πέμπτη Δημοτικού, θα ήταν τόσο χαρούμενη που θα συναντούσε τους συμμαθητές της και θα λέγανε για τις καλοκαιρινές τους περιπέτειες. Σήμερα όμως είναι μια μέρα μουδιασμένη, πολύς κόσμος, πολλά παιδιά δεν θα μπορέσουν να πάνε στα σχολεία τους, κάποιοι συνάνθρωποι μας είναι αντιμέτωποι με την απώλεια των ανθρώπων τους, των σπιτικών τους και του βίου τους. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που απλώνουν το χέρι τους να βοηθήσουν, να στηρίξουν αυτόν που πονάει.

Έτσι σε εμάς, βρέθηκε στο δρόμο μας ο Δρ Ioannis Kalogirou που έδωσε όλη την φροντίδα του και σαν προσωπικό του στοίχημα ανέλαβε να μας βοηθήσει να έρθει ένα νέο μέλος στην οικογένεια μας. Στο δύσκολο αυτό εγχείρημα χρειάστηκε η πολύτιμη συνεισφορά πολλών καλών ανθρώπων που στήριξαν με επαγγελματισμό και ανθρωπιά, δυο τραυματισμένους γονείς.

Σας ευχαριστούμε όλους που αυτή την στιγμή έχουμε στην αγκαλιά μας τον αδερφό της Αναστασίας» έγραψε η Ξένια Πρεζεράκου.

Η ανάρτησή της

https://www.instagram.com/p/CxDnQO8KsiS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις