ΕΛΛΑΔΑ. Η Αθηνά Οικονομάκου προχώρησε σήμερα σε μία δημοσίευση η οποία προκάλεσε αρνητικά σχόλια από τους ανθρώπους που την ακολουθούν στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο διαφημίζει ένα πολυτελές ξενοδοχείο στη Μύκονο. Ωστόσο, η συγκεκριμένη κίνηση εν μέσω των πυρκαγιών που έχουν ξεσπάσει στη χώρα, προκάλεσε τον εκνευρισμό αρκετών.

Δείτε το βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις

https://www.instagram.com/reel/CwPf1kfNR2Z/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν και τα περισσότερα αρνητικά σχόλια έχουν σβηστεί πλέον από την ανάρτηση, οι ακόλουθοι έσπευσαν να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους:

«Δεν είναι λίγο προκλητικό όλο αυτό;» έγραψε μία γυναίκα, με κάποιους άλλουν να προσθέτουν: «Ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν», «Έλεος, η μισή χώρα καίγεται, φτάνει η επίδειξη του πλούτου». Υπήρχαν όμως κι εκείνοι, που υποστήριξαν την ηθοποιό, γράφοντας να περνάει καλά.

Ακολουθούν μερικά σχόλια

Εκτός εαυτού η Μαριάντα Πιερίδη για την επίθεση στην Αθηνά Οικονομάκου: «Ντροπή σου»

Την Κυριακή είχε δεχθεί σεξιστικά και χυδαία σχόλια για μια ανάρτησή της με μαγιό για την οποία δέχθηκε σχόλια του τύπου ότι δεν θα πρέπει να κάνει τέτοιες αναρτήσεις από τη στιγμή που έγινε μητέρα. Για την εν λόγω χυδαία επίθεση έλαβε υποστήριξη δημοσίως με την Μαριάντα Πιερίδη να σχολιάζει πως «και η Δωροθέα Μερκούρη (σ.σ. είχε δεχθεί αντίστοιχη επίθεση) και η Αθηνά Οικονομάκου είναι δύο πανέμορφες γυναίκες και πολύ σοβαρές κυρίες, με κεφαλαία γράμματα. Ντροπή, πραγματικά. Με ποιο δικαίωμα μπαίνεις και γράφεις τόσο αρνητικά σχόλια και εμπλέκεις το ότι είναι μαμά; Ντροπή σου, σε όποιον και αν το γράφει. Δηλαδή τι; Τι ανέβασε η γυναίκα; Ειδικότερα όταν γίνεσαι μαμά, έχεις ανάγκη να αισθανθείς και όμορφη γυναίκα, και σέξι, και όλα», συνέχισε η ίδια.

«Ο κόσμος που κάθεται και γράφει όλα αυτά, δεν έχει πάει διακοπές; Δεν έχει ζωή; Εξάπτομαι, γιατί μιλάμε για μια γυναίκα που έχει κρατήσει μια πάρα πολύ ωραία στάση στην προσωπική της ζωή, αλλά και η δημόσια εικόνα που βγάζει είναι τρομερή», πρόσθεσε η Μαριάντα Πιερίδη.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις