Ιδιαίτερα ενεργή στα social media είναι η Παρασκευή Κερασιώτη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το GNTM 3, όπου εντυπωσίασε κριτές και κοινό με την ιδιαίτερη ομορφιά της.

Η 22χρονη, που έχει μιλήσει πολλές φορές για την τσιγγάνικη καταγωγή της, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, με το οποίο εντυπωσίασε τους ακόλουθούς της.

Συγκεκριμένα, φορώντας ένα μάξι φόρεμα σε κίτρινο και μαύρο χρώμα, χορεύει τσιγγάνικα και δηλώνει περήφανη, γράφοντας χαρακτηριστικά: "Πόσο αγαπώ την καταγωγή μου".

Η νεαρή κοπέλα, που συνεχίζει να κυνηγά το όνειρό της στον χώρο του μόντελινγκ και αναφέρεται συχνά στην παράλληλη δουλειά της σερβιτόρας που κάνει, ώστε να μπορεί να είναι ανεξάρτητη, είχε δηλώσει κατά την οντισιόν της στο GNTM 3:

«Είμαι τσιγγάνα και θα ήθελα να περάσω ένα μήνυμα. Όταν ήμουν πιο μικρή λόγω της καταγωγής μου δεχόμουν άσχημες κριτικές, αλλά μεγαλώνοντας το ξεπέρασα αυτό. Δεν ντρέπομαι γι’ αυτό που είμαι, αγαπώ πολύ αυτό που είμαι και θέλω να δώσω ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες και σε όλες τις τσιγγάνες, να αγαπάνε τον εαυτό τους, να αγαπάνε το σώμα τους και να μην ντρέπονται γι’ αυτό που είναι. Κάθε άνθρωπος έχει τη δική του μοναδική ομορφιά και είναι καλό να το δείχνουμε αυτό».

Δείτε το βίντεο της Παρασκευής Κερασιώτη

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις