ΗΛΕΙΑ. Ένα νοερό ταξίδι στα πανέμορφο τοπία της Ηλείας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι επισκέπτες της έκθεσης φωτογραφίας Ηλείων φωτογράφων που διοργάνωσε το βράδυ της Πέμπτης ο Δήμος Πύργου σε συνεργασία με το iris photography team στον λόφο του Επαρχείου στο πλαίσιο του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού Αρχαίας Φειάς.

Πάνω από 300 φωτογραφίες με περιβαλλοντικό αποτύπωμα, παρουσιάστηκαν στην έκθεση που προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολυπληθούς κοινού. Παρουσιάστηκαν φωτογραφίες από το στούντιο φωτογραφίας iris photography team, από τη Φωτογραφική Ομάδα Ηλείας καθώς και από άλλους επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους, μεταξύ των οποίων οι: Παύλος Θεοδοράτος, Κώστας Δημόπουλος, Λάμπρος Τσακριλής Δήμητρα Δημητροπούλου, Δούρου, Χάρης Καραλής, Βασίλης Αναστασόπουλος, Βάσω Δημητρακοπούλου και Ξένη Φουντά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη έκθεση φωτογραφίας ανήκει στον Δήμο Πύργου και Δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης, έχει δημιουργηθεί από φωτογραφίες και Πύργιων φωτογράφων και είναι η έκθεση που ταξίδεψε στην καρδιά της ομογένειας στην Κωνσταντινούπολη, με ιδιαίτερα επαινετικά σχόλια από τους ομογενείς, στις 7 Οκτωβρίου 2022.

Επίσης, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το βίντεο του ΝΕΑΡοCOSMOΥ με τίτλο "Όταν η αγάπη μεταναστεύει" πού γυρίστηκε σε συνεργασία του iris photography team και του ΝΕΑΡοCOSMOΥ, όπως και το βίντεο του φωτογραφικού studio Οther View σε συνεργασία με τη σχολή χορού της Νατάσας Ζούμη με θέμα τον χορό στον Αλφειό ποταμό.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις