ΜΥΚΟΝΟΣ. Ο θρύλος του ΝΒΑ και τετράκις κάτοχος του «δαχτυλιδιού» απασχολείται εδώ και χρόνια ως DJ, έχοντας λάβει μέρος σε διάσημα φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής, όπως το Tomorrowland, ενώ έχει κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ.

https://www.instagram.com/p/CiGUqRKJ7WP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/reel/CuPytXQp0y-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο SantAnna ο άλλοτε θρύλος του NBA ξεσήκωσε τους πάντες

Στο γνωστό μαγαζί της Μυκόνου SantAnna έγινε ένα από τα μεγαλύτερα events του καλοκαιριού και ένα πάρτι που θα θυμούνται για καιρό όσοι διασκέδασαν σε αυτό. Ο θηριώδης σέντερ του NBA, που είχε πάει να δει τον Black Coffee που ξεσήκωσε δυόμισι χιλιάδες ανθρώπους, ανέβηκε χθες και ο ίδιος στα decks του γνωστού κλαμπ. Στα highlights της βραδιάς, όπως αναφέρει το Mykonos Live TV, τα «περίεργα» γυαλιά που φορούσε στο κεφάλι ο Shaquille, η ατάκα «This Is Sparta» που ξεστόμισε ενθυμούμενος την επική σκηνή με τον Gerard Butler από την κινηματογραφική ταινία «300», αλλά και η στιγμή που έβγαλε το t-shirt του και έμεινε με το φανελάκι για να συνεχίζει να παίζει μουσική!

Με 2,16 μέτρα ύψος και 147 κιλά βάρος, ο «Shaq Attack» -όπως τον φώναζαν όταν μεσουρανούσε στο μπάσκετ- έρχεται για πρώτη φορά ως DJ στο «νησί των ανέμων», στο οποίο κάνει και ολιγοήμερες διακοπές.

Το πάρτι του Σακίλ Ο' Νιλ στη Μύκονο

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις