Μετά από δύο χρόνια αβεβαιότητας και αναβολών, πέρυσι ήταν σίγουρα η χρονιά των γάμων. Και η παράδοση συνεχίζεται και φέτος, με τα ζευγάρια να έχουν από καιρό ορίσει τις ημερομηνίες για την ονειρεμένη τελετή που σηματοδοτεί το κοινό τους ξεκίνημα στη ζωή. Πλέον το ημερολόγιο των περισσότερο από εμάς είναι κλεισμένο σχεδόν όλα τα Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού και, εκτός από την ανυπομονησία για τα ξέφρενα γαμήλια πάρτι, αυτό μπορεί να σημαίνει ένα ακόμη πράγμα: ότι το «κυνήγι» για ένα υπέροχο ντύσιμο που θα ξεχωρίσει έχει και επίσημα ξεκινήσει!

Αν υποθέσουμε ότι έχετε και εσείς έναν σημαντικό αριθμό γάμων που θα παρευρεθείτε φέτος, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να αναδειχτείτε η πιο καλοντυμένη! Και ένας κανόνας που πλέον ισχύει στο ντύσιμό σας είναι πως δεν υπάρχουν κανόνες! Η μόδα επιτρέπει τα χρώματα, τους όγκους, τα prints αλλά και τις πιο «προσγειωμένες» επιλογές, οι οποίες με τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορούν να αναδειχτούν σε εντυπωσιακά και αβίαστα στυλ. Ένα επιπλέον βασικό στοιχείο είναι η άνεση και τα ρούχα που θα σας επιτρέψουν να αισθάνεστε όμορφες και λαμπερές, παρά τις θερμοκρασίες που συνοδεύουν το ελληνικό καλοκαίρι.

Αν λοιπόν θέλετε φέτος να αναδειχτείτε ως η πιο καλοντυμένη καλεσμένη στους γάμους του καλοκαιριού (χωρίς να αναστατώσετε τη νύφη φορώντας λευκή δαντέλα μέχρι το πάτωμα), εδώ θα βρείτε όλη την έμπνευση που αναζητάτε! Κάνοντας μία ενδελεχή έρευνα στην καλοκαιρινή κολεξιόν του poshmarket.gr, ανακαλύψαμε μοναδικές επιλογές σε outfits που σίγουρα θα υποστηρίξουν κάθε σας επίσημη εμφάνιση, χωρίς υπερβολές και εκπτώσεις στο στυλ!

Καλεσμένη σε γάμο: 6 κομψές επιλογές για να ξεχωρίσετε

Το αέρινο maxi φόρεμα

To maxi φόρεμα είναι η πιο προφανής λύση εάν είστε καλεσμένη σε γάμο. Πάντα κομψό και ευέλικτο, συνδυάζει την καλοκαιρινή αύρα με την επισημότητα που χρειάζεται ένα τέτοιο ντύσιμο. Τα έντονα prints προσθέτουν statement χαρακτήρα στην εμφάνισή σας και το καθιστούν ιδανική επιλογή για όλους τους γάμους, από την παραλία και το νησί μέχρι την ύπαιθρο και την πόλη!

Κάντε το δικό σας εδώ!

Το κομψό cocktail dress

Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τη ρομαντική αίσθηση ενός cocktail dress. Αυτό το ρούχο μπορεί πάντα να αισθάνεται γλυκό αλλά τολμηρό, κομψό αλλά αβίαστο. Και μία επιλογή σε floral print συνδυασμένη με κλασσικές μονόχρωμες αποχρώσεις καταφέρνει να έχει μέγιστο αντίκτυπο με την λιγότερη προσπάθεια και να σας αναδείξει με ευκολία την πιο καλοντυμένη καλεσμένη στους γάμους του καλοκαιριού!

Κάντε το δικό σας εδώ!

Το all-time-classic μαύρο φόρεμα

Φυσικά και μπορείτε να φορέσετε μαύρο σε έναν γάμο! Και ένα διαχρονικό μαύρο φόρεμα όχι μόνο είναι ασύγκριτα εκλεπτυσμένο, αλλά με την σωστή επιλογή παπουτσιών και αξεσουάρ μπορεί να σας εξασφαλίσει την πιο ενημερωμένη εμφάνιση που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Κάντε το δικό σας εδώ!

Η αβίαστα κομψή ολόσωμη φόρμα

Οι ολόσωμες φόρμες πολλές φορές παραβλέπονται ως μία ασφαλής επιλογή για επίσημες περιστάσεις. Ωστόσο, ένα σύντομο πέρασμα στα Instagram feed των μεγαλύτερων fashionistas, θα σας πείσει ότι τα κορίτσια της μόδας τις προτιμούν συχνά όταν παρευρίσκονται καλεσμένες σε γάμο. Και η αλήθεια είναι πως το jumpsuit αποτελεί μία δροσερή εναλλακτική σε ένα μάξι φόρεμα, ενώ τα αξεσουάρ μπορούν να προσθέσουν τη λάμψη που χρειάζεται το σύνολό σας.

Κάντε τη δική σας εδώ!

Το mini-dress στην πιο extra εκδοχή του

Οι γάμοι αποτελούν την τέλεια ευκαιρία να φορέσετε πιο φανταχτερά κομμάτια από ό,τι συνηθίζετε καθημερινά. Αν και το σατέν μακρύ φόρεμα συνεχίζει να είναι μια δημοφιλής επιλογή, οι υφές όπως το σιφόν και το τούλι λειτουργούν επίσης εξαιρετικά. Και η ροζ εκδοχή ενός μίνι φορέματος είναι σαφώς εντυπωσιακή και απόλυτα εμπνευσμένη από την Barbiecore τάση που κυριαρχεί φέτος το καλοκαίρι!

Κάντε το δικό σας εδώ!

Το αναβαθμισμένο match maxi φούστα-τοπ

Εάν τα φορέματα σας έχουν κουράσει, γιατί να μην επιλέξετε τον συνδυασμό φούστα-τοπ; Είναι μία αέρινη και κομψή εναλλακτική που σας επιτρέπει να εκφράσετε το προσωπικό σας στυλ -είτε boho, είτε casual, είτε elegant. Μην παραλείψετε να προσθέσετε αξεσουάρ για να εξασφαλίσετε την απαραίτητη λάμψη και να είστε μέσα στο concept της καλεσμένης σε γάμο!

Κάντε κλικ για να αποκτήσετε τη φούστα & το τοπ!

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις