Μπορεί να μην κάνει πολλές και συχνές δημόσιες εμφανίσεις, αλλά διατηρεί έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στο Instagram. Η Τζίνα Αλιμόνου μοιράζεται συχνά σκέψεις της στο προσωπικό της προφίλ, αλλά και φωτογραφίες της με stylish outfit ιδανικά για κάθε εποχή.

Πρόσφατα, ανήρτησε μία φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει φορώντας ένα λευκό ολόσωμο μαγιό στην Πάρο. Στη λεζάντα μάς ενημέρωσε γιατί το επέλεξε, αλλά και πόσο απολαμβάνει τις αντιθέσεις στη ζωή της.

«Η μόδα που με συναρπάζει γεννιέται από τη σύνθεση των αντιθέτων: από τη μια η αυστηρή γεωμετρία του πατρόν, από την άλλη η υψηλή δόνηση των καθαρών χρωμάτων! Εύχομαι να απολαύσετε τις δροσερές θάλασσες!», έγραψε για την ακρίβεια.

https://www.instagram.com/p/CvCEpEJICIO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το λευκό χρώμα είναι από τα must κάθε καλοκαίρι. Είτε πρόκειται για beach wear είτε για βραδινά φορέματα είτε για πρωινές εμφανίσεις αποτελεί τον τέλειο καμβά για look γεμάτα χρώμα ή μονοχρωμία. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό έχει κερδίσει θαυμαστές και στον κόσμο του μακιγιάζ, καθώς το λευκό liner στα μάτια είναι μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές. Δείτε εδώ τι θα κερδίσετε αν το δοκιμάσετε.

Πηγή: marieclaire.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις