ΓΥΘΕΙΟ. Η Αθηνά Οικονομάκου ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές! Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία τις τελευταίες εβδομάδες έκανε πυρετώδη γυρίσματα για τη νέα σειρά του ANT1 που θα πρωταγωνιστεί, βρέθηκε στο Γύθειο μαζί με την οικογένειά της.

Η Αθηνά Οικονομάκου κατάγεται από την Μάνη και κάθε καλοκαίρι επισκέπτεται το υπέροχο σπίτι της στο Γύθειο. Η επιχειρηματίας και ηθοποιός έχει φτιάξει με τον σύζυγό της ένα άκρως παραδοσιακό και συνάμα μοντέρνο εξοχικό στη γενέτειρά της και εκεί πρόκειται να περάσουν το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους.

Το βράδυ της Παρασκευής, η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο στα Instagram Stories της, όπου μας έδειξε τη μαγική θέα από την εξοχική κατοικία της στο Γύθειο.

Η θέα από το σπίτι της

Η φωτογραφία με το μαγιό και οι γραμμωμένοι κοιλιακοί της

Και μιας και αναφερθήκαμε στο πρώτο της μπάνιο, πώς γίνεται να μη σχολιάσουμε και τη φωτογραφία που ανέβασε με το μαγιό της;

Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε το μαύρο μπικίνι της, ανέβηκε στο sup της και εκτός από διαλογισμό στη θάλασσα μας έδειξε και τους super γραμμωμένους κοιλιακούς της.

https://www.instagram.com/p/CusC4yqt1aP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις