Άλλο ένα επεισόδιο στο First Dates που ξεκίνησε κάπως επεισοδιακά αλλά στο τέλος είχε την καλύτερη δυνατή κατάληξη, αφού Αντώνης και Λυδία συμφώνησαν να ξαναβρεθούν. Ο 30χρονος από την Κρήτη έμεινε άναυδος όταν είδε τα μωβ μαλλιά της 25χρονης φοιτήτριας από την Αθήνα και δεν μπόρεσε να κρατηθεί κάνοντας μάλιστα ένα άκομψο σχόλιο.

«Εντάξει, τώρα το μαλλί το μωβ εκεί πέρα… δεν το περίμενα. «Άντε γεια» ήταν το μαλλί. Θα αλλάξουμε… εγώ μωβ μαλλί ξέχασέ το. Μωβ είναι οι μελιτζάνες», είπε αρχικά ο 30χρονος παίκτης του First Dates. «Αν πατήσεις στην Κρήτη με μαλλί μωβ, θα σου πουν «τα λέγαμε». Αυτά είναι αθηναίικα. Της πήγαινε όμως», πρόσθεσε αμέσως μετά ο Αντώνης.

Αφού ξεμπέρδεψαν με το μαλλί μετά μπερδεύτηκαν με τις... αθηναϊκές φράσεις! Όταν η Λυδία θέλησε να αστιευτεί για τις κρητικές λέξεις και εκφράσεις εκείνος της είπε ότι «και εσείς εδώ στην Αθήνα λέτε “Έχω πάθει τσότσο”».

https://www.instagram.com/reel/CuSnZchrXx_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τέλος καλό όλα καλά. Και οι δύο φάνηκε να απολαμβάνουν την παρέα του άλλου και στο φινάλε δήλωσαν: «Θα βγούμε δεύτερο ραντεβού τώρα. Άμεσα» δήλωσε στην κάμερα ο Αντώνης και η Λυδία συμφώνησε «Ό,τι πει εδώ το αγόρι το Κρητικό. Έχω λόγο, αλλά θέλω να το πάρεις πάνω σου γιατί είσαι το αρσενικό. Μου αρέσει η πρωτοβουλία, μου ταιριάζει να την πάρεις. Είπες ότι 7/10 θέλεις τη γυναίκα τσαχπίνα και το ίδιο είπα κι εγώ. Είμαστε Date Τρελαμένο. Είμαστε Lovers και μπορούμε να γίνουμε τα πάντα σε αυτή ζωή. Θα γίνουμε πολύ φτασμένοι, πίστεψέ με. Έχουμε γεννηθεί ο ένας για τον άλλον. Εσύ δεν το ξέρεις».

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις