ΚΟΣΜΟΣ. Εξακολουθώ να θυμάμαι, να με ιντριγκάρει το κλιπ που με υποδεχόταν κάθε φορά που έβαζα να παίξει η σειρά. Οι διαγωνιζόμενοι, όλοι ντυμένοι με ασορτί αθλητικές φόρμες, κινούνταν σιωπηλά στη σειρά σε αυτές τις σκάλες με τα έντονα χρώματα. Δεν πέρασε πολύς καιρός που όλοι βούτηξαν στη σειρά για να δουν για ποιο λόγο γίνεται όλη αυτή η φασαρία.

Αν δεν το ξέρετε ήδη, το Squid Game περιστρέφεται γύρω από έναν μυστικό διαγωνισμό όπου οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν για ένα χρηματικό έπαθλο αξίας περίπου 45,6 δισεκατομμυρίων γουόν. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι τα διακυβεύματα είναι πολύ υψηλότερα από ότι αρχικά αντιλαμβάνονταν. Οι διαγωνιζόμενοι μπορεί να ανταγωνίζονται σε παιδικά παιχνίδια στην προσπάθειά τους να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο, αλλά το τίμημα της ήττας είναι ο θάνατος. Αυτό που ξετυλίγεται είναι ένα στρεβλό και συναρπαστικό σχόλιο για τον καπιταλισμό και την ταξική ανισότητα. Η σειρά έγινε η σειρά με τις περισσότερες προβολές του Netflix τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες και ανατέθηκε η δημιουργία της δεύτερης σεζόν. Τώρα κυκλοφόρησε ένα teaser για τη δεύτερη σεζόν.

Ρίξτε μια ματιά στο τελευταίο teaser trailer του Squid Game παρακάτω:

Δυστυχώς, το τρέιλερ εστιάζει μόνο στο καστ, αλλά είναι και αυτό μια ενημέρωση. Το teaser παρουσιάζει αρκετούς νεοφερμένους στο καστ. Όπως αναφέρει η GamesRadar, είναι οι Yim Si-Wan, Kang Ha-Neul, Park Sung-Hoon και Yang Dong-Geun. Δεν γνωρίζουμε ακόμη ποιον παίζουν όλοι, αλλά τους βλέπουμε να πατούν ένα πράσινο κουμπί, υποδεικνύοντας ότι είναι έτοιμοι να παίξουν. Ω Θεέ μου, πάμε πάλι από την αρχή!

Το τρέιλερ επιβεβαίωσε επίσης ότι οι Lee Byung-Han (The Front Man), Lee Jung-Jae (Seong Gi-Hun), Wi Ha-Jun (Hwang Jun-Ho) και Gong Yoo (Recruiter) επιστρέφουν. Δεδομένου ότι η πρώτη σεζόν είδε τον θάνατο πολλών αγαπημένων χαρακτήρων των θαυμαστών, υπάρχουν πολλά μέλη του καστ που δεν θα επιστρέψουν.

Τι γνωρίζουμε, λοιπόν, για την ιστορία της δεύτερης σεζόν; Ο Seong Gi-Hun πιθανότατα θα έχει ακόμα το ιδιαίτερο κόκκινο κούρεμα του, όπως φαίνεται στο τέλος της πρώτης σεζόν, και γνωρίζουμε ότι θέλει να καταρρίψει αυτούς που βρίσκονται πίσω από τους αγώνες. Είναι λογικό ότι ίσως κάποια από τα νέα μέλη του καστ θα μπορούσαν να συμμετάσχουν στην επόμενη έκδοση του διαγωνισμού. Τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν αυτό το καλοκαίρι, οπότε ενδέχεται να μην δούμε τη σειρά στις οθόνες μας πριν από τα μέσα του 2024. Έως τότε, αναμένουμε..!

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις