ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ. Αστέρια από τον κόσμο της μόδας, του κινηματογράφου και της μουσικής συγκεντρώθηκαν σε ένα δείπνο που διοργάνωσε ο οίκος Louis Vuitton το βράδυ της Δευτέρας στη χώρα μας. Σε ένα από τα πιο όμορφα παραθαλάσσια θέρετρα της Ελλάδας, το Πόρτο Χέλι, διασημότητες όπως η Ana de Armas, η Léa Seydoux και η Urassaya Sperbund απόλαυσαν ένα ξεχωριστό δείπνο για να γιορτάσουν την αποκάλυψη της High Jewellery συλλογής του γαλλικού οίκου, Deep Time.

Δείτε παρακάτω όλα τα διάσημα πρόσωπα που παρευρέθηκαν στο δείπνο της Louis Vuitton στην Ελλάδα και τι φόρεσαν.

Η Ana de Armas φόρεσε ένα μαύρο μπούστο, φούστα και σακάκι με ασημί πέδιλα και μια τσάντα Petite Malle. Φόρεσε επίσης ένα κολιέ από κίτρινο και λευκό χρυσό με ρουμπίνια και σμαράγδια Pigeon Blood, με ασορτί βραχιόλι και σκουλαρίκια, καθώς και ένα δαχτυλίδι από λευκό χρυσό, σμαράγδι και διαμάντια, όλα από τη νέα συλλογή Louis Vuitton High Jewellery Deep Time.

Η Aya Omasa φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα με μεγάλη λεπτομέρεια από φερμουάρ με μαύρες δερμάτινες γόβες και μια κεντημένη Mini Capucine.
Φόρεσε επίσης ένα βραχιόλι από κίτρινο χρυσό, ρουμπίνι και διαμάντια, καθώς και ένα κολιέ και σκουλαρίκια από λευκό χρυσό και διαμάντια από τις συλλογές Louis Vuitton High Jewellery.

Η Léa Seydoux φόρεσε ένα κοντό μαύρο playsuit και blazer με μαύρες σατέν sparkle pumps και μια Mini Capucine τσάντα επίσης σε μαύρο.
Φόρεσε επίσης σκουλαρίκια από λευκό χρυσό και διαμάντια καθώς και δαχτυλίδι και βραχιόλι από κίτρινο χρυσό και διαμάντια από τις συλλογές Louis Vuitton High Jewellery.

Η Chrissie Chau φόρεσε ένα κοντό μαύρο φόρεμα με δερμάτινη ζώνη, μαύρα πέδιλα και ένα μαύρο, κόκκινο και λευκό δερμάτινο Petite Malle clutch. To look ολοκληρώθηκε με ένα κολιέ από κίτρινο και λευκό χρυσό με διαμάντια,ένα βραχιόλι από λευκό χρυσό και διαμάντια, καθώς και σκουλαρίκια και δαχτυλίδια από κίτρινο χρυσό, πλατίνα, ρουμπίνια και διαμάντια και δαχτυλίδια από τις συλλογές Louis Vuitton High Jewellery.

Η Urassaya Sperbund φόρεσε ένα μαύρο tailored παντελόνι με μακρύ σακάκι, χρυσά δερμάτινα πέδιλα και μια χρυσή δερμάτινη Petite Malle τσάντα. Φόρεσε επίσης σκουλαρίκια και κολιέ από λευκό χρυσό και διαμάντια, καθώς και δαχτυλίδι από λευκό χρυσό με διαμάντια και ζαφείρι από τις συλλογές Louis Vuitton High Jewellery.

Η Victoria Song φόρεσε ένα χρυσό και ασημί camisole top, καφέ oversize παντελόνι με μαύρες σατέν γόβες και μια μαύρη δερμάτινη Petite Malle.
Φόρεσε επίσης ένα δαχτυλίδι από κίτρινο χρυσό, πλατίνα, ρουμπίνι και διαμάντια, βραχιόλι από κίτρινο χρυσό και διαμάντι, καθώς και ένα κολιέ από κίτρινο και ροζ χρυσό με διαμάντια από τις συλλογές Louis Vuitton High Jewellery.

Η Francesca Amfitheatrof, Καλλιτεχνική Διευθύντρια Ρολογιών και Κοσμημάτων της Louis Vuitton, φορά λευκό σμόκιν και μαύρο camisole top. Φόρεσε επίσης ένα κολιέ με οπάλιο, κίτρινο ζαφείρι και ζιργκόν και ένα βραχιόλι με οπάλια και ζιργκόν από τη νέα συλλογή Louis Vuitton High Jewellery Deep Time.

Πηγή: marieclaire.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις