Υλικά

• 200 γρ. μακαρόνια Linguini
• 1 φιλέτο σολομού φρέσκο ή κατεψυγμενο, κομμένο σε μικρά κομμάτια
• 400 γρ. κρέμα γάλακτος light
• 2 μεσαία κρεμμύδια
• 2 σκελίδες σκόρδο
• 2 κλωναράκια άνηθο
• λίγο κρασί
• αλάτι
• μαύρο πιπέρι
• ελαιόλαδο


Παρασκευή

Κόβετε τα κρεμμυδάκια, τον άνηθο και το σκόρδο σε μικρά κομματάκια (όχι στο multi).

Τα τσιγαρίζετε μέχρι να ροδίσουν τα κρεμμύδια και προσθέτετε το σολομό.

Αφού ασπρίσει και ο σολομός τα σβήνετε με κρασί, προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι.

Αφού πιούν το κρασί, προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύετε μέχρι να κιτρινίσει και να δέσει.

Εν τω μεταξύ έχετε βράσει και στραγγίσει τα μακαρόνια.

Προσθέτετε και τα μακαρόνια στη σάλτσα και ανακατεύετε για λίγο.


Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις