ΕΛΛΑΔΑ. Έναν απολογισμό έκανε η Έρρικα Πρεζεράκου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Ολυμπιονίκης ανέβασε μια φωτογραφία της από το παρελθόν και έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο, στο οποίο παραδέχτηκε ότι από μικρή ήταν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας.

«Όταν ήμουν μικρή άκουγα συχνά από την οικογένειά μου, αλλά και τους γύρω μου να μου λένε ότι είμαι το μαύρο πρόβατο... Ατίθαση, πεισματάρα, επιπόλαιη, στον κόσμο μου, εγωίστρια και άλλα πολλά τέτοια...

Τελικά κατέληξα μέσα στα χρόνια ότι είχαν δίκιο. Όντως ήμουν το μαύρο πρόβατο και τώρα πραγματικά ευγνωμονώ γι' αυτό γιατί μέσα από αυτό το μαύρο σκόταδι βρήκε χώρο να ανατείλει ο ήλιος μου...

Αν είσαι έφηβος φίλος μου η έφηβη φίλη μου θα σου μοιραστώ κάτι ..

Είναι σημαντικό να στηρίζουμε την μοναδικότητα μας ακόμα και αν για τους γύρω μας η εύκολη λύση είναι να μας βάλουν μια ταμπέλα ή 10 ταμπέλες..

Όμως επίτρεψε να συνδεθείς με το καλό που έχεις έρθει να κάνεις στην Γη. Συνδέσου με την μοναδική αποστολή που φέρει το δακτυλικό σου αποτύπωμα και αν δεν ξέρει ποιο είναι ακόμα. Ζήτησε από καρδιάς καθοδήγηση και αν όλα μοιάζουν ομίχλη η βροχή σε αυτή την φάση της ζωής σου μην τρομάζεις... Σύντομα θα στέκεσαι σαν ουράνιο τόξο στο κόσμο.. Επίτρεψε να παραμείνεις στα χρώματα που έχεις μέσα σου.. Γιατί εκεί είναι και απλά περιμένουν να τα κοιτάξεις.

Καλημέρα ηλιόλουστοι φίλοι μου

Σας είπα σήμερα ποσό σας αγάπω;

#sweet13 #adolescent#supportinnertruth»