Το σιγοτραγουδάμε χωρίς να ξέρουμε σχεδόν τους στίχους τους και το ακούμε σχεδόν κάθε βράδυ, όταν προβάλλεται η σειρά «Έρωτας Μετά» ή το τρέιλερ της.

Το τραγούδι, που ερμηνεύει η Μόνικα έχει συνδεθεί άρρηκτα με την επιτυχημένη σειρά του Alpha «Έρωτας Μετά» αν και δεν γράφτηκε γι' αυτήν. Μάλιστα, το τραγούδι έχει κυκλοφορήσει εδώ και 11 χρόνια και βρίσκεται ανάμεσα στα κομμάτια του πρώτου άλμπουμ που έβγαλε η Μόνικα με τίτλο «Avatar».


Η Μόνικα (Μόνικα Χριστοδούλου) είναι Ελληνίδα ερμηνεύτρια, συνθέτης και στιχουργός ενώ παίζει κιθάρα, σαξόφωνο, ακορντεόν, τύμπανα και φυσαρμόνικα. Η Μόνικα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985, με καταγωγή το Άστρος Αρκαδίας. Είναι κόρη του γνωστού ορθοπεδικού Νικόλαου Χριστοδούλου και της Ηλιοστάλαχτης Χριστοδούλου. Εξαιτίας της εργασίας του πατέρας της, σε ηλικία πέντε ετών η οικογένεια της μετακόμισε από την Αθήνα στην Κόρινθο, ύστερα στην Λαμία και τέλος στο Καρπενήσι, όπου γράφτηκε στο ωδείο της πόλης. Η ενασχόλησή της σήμερα με την μουσική οφείλεται κυρίως στον μεγαλύτερο αδελφό της, ο οποίος είχε το γκρουπ Serpentine όταν σπούδαζε στην Πάτρα που έπαιζε με τους Raining Pleasure και τους Closer και την έπαιρνε μαζί του 14 χρονών, ως μέλος του συγκροτήματος του, όπου τραγουδούσε και έπαιζε ηλεκτρική κιθάρα στις συναυλίες τους. Στα 23 της χρόνια, κυκλοφορεί τον πρώτο της επίσημο δίσκο. Η μουσική της είναι με αγγλικό στίχο με επιρροές από Χατζιδάκι, Ennio Morricone, PJ Harvey αλλά και Beatles γνωρίζοντας πρωτοφανή επιτυχία για τα Ελληνικά δεδομένα. Ύστερα από πλήθος συναυλιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με δικιά της σύνθεση/ερμηνεία και στίχους στις 19 Μαΐου του 2008 κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο «Avatar» με 13 κομμάτια, από την δισκογραφική εταιρία «Archangel Music» με την συνεργασία ενός από τους δύο κορυφαίους μουσικούς από την Αριζόνα, τον Martin Wenk από τους Calexico. Κομμάτια από τον δίσκο της που σημείωσαν τεράστια επιτυχία είναι τα «Over The Hill», «Babe», «Bloody Sth», «Avatar», «Your Favorite» ενώ ο δίσκος έγινε πλατινένιος. Δύο χρόνια μετά τον επιτυχημένο της δίσκο, με δικιά της σύνθεση/ερμηνεία και στίχους, μετά από πλήθος επιτυχημένων συναυλιών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και επαρχία, στις 12 Μαΐου του 2010 κυκλοφορεί το δεύτερο άλμπουμ της, με τίτλο «Exit», αποτελούμενο από δώδεκα κομμάτια. Με πολύ μεγάλη της επιτυχία το κομμάτι "Yes I Do", "Away from my land", το «Not Enough», το «Ca commence bien κ.α.». Πριν από λίγους μήνες έγινε για πρώτη φορά μητέρα.

Πηγή: TheCaller.gr