Υλικά (για 5 άτομα):

• 1 κουνέλι κομμένο σε μικρά κομμάτια
• 1 μέτριο κρεμμύδι ολόκληρο
• 4-5 κεφάλια αγκινάρας κομμένα στα δύο
• 2 φλ. του τσαγιού πράσινες ελιές
• 3/4 φλ. του τσαγιού λευκό κρασί
• ελαιόλαδο
• αλάτι
• φρεσκοτριμμένο πιπέρι
• κύμινο

Παρασκευή:

Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε ολόκληρο το κρεμμύδι, μέχρι να ροδίσει καλά από όλες τις πλευρές. Αφαιρούμε το κρεμμύδι και προσθέτουμε τα κομμάτια του κουνελιού και σοτάρουμε μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές. Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, κύμινο και ½ φλ. του τσαγιού νερό. Σκεπάζουμε με το καπάκι της κατσαρόλας και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά. Ξεπλένουμε τις ελιές με άφθονο κρύο νερό. Προσθέτουμε στο φαγητό τις ελιές, τις αγκινάρες και 1 φλ. του τσαγιού νερό. Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά ακόμα. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.