Η προσωπικότητά μας είναι ένα απλό μείγμα της συμπεριφοράς, της διάθεσης, των κινήτρων, των νοητικών συνηθειών και της νοημοσύνης μας. Στο παρελθόν έχουν υπάρξει αρκετά δεδομένα φυσιογνωμίας που δείχνουν μια σύνδεση μεταξύ των χειλιών των ανθρώπων και των χαρακτηριστικών της προσωπικότητάς τους.

Ας ανακαλύψουμε μερικά από τα εκπληκτικά στοιχεία της προσωπικότητας κάποιου ανάλογα με το σχήμα των χειλιών του.

Τεστ προσωπικότητας: Τι αποκαλύπτει το σχήμα των χειλιών σας για τον χαρακτήρα σας

Λεπτά χείλη

Αν έχετε λεπτά χείλη, τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας αποκαλύπτουν ότι είστε επιφυλακτικοί και προσεκτικοί, μερικές φορές μάλιστα σας θεωρούν μοναχικό άτομο. Βρίσκετε ικανοποίηση στη μοναξιά, αγκαλιάζοντας την εσωστρεφή φύση σας, η οποία με τη σειρά της ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας. Νιώθετε άνετα με τη δική σας παρέα, ωστόσο προσαρμόζεστε γρήγορα σε ομαδικά περιβάλλοντα, συμμετέχοντας σε συζητήσεις με ευκολία. Η αποφασιστικότητά σας αποτελεί κινητήρια δύναμη, οδηγώντας σας συχνά στο να ξεπεράσετε τις προσδοκίες σας. Ωστόσο, η σύνδεση με άτομα που έχουν πιο γεμάτα χείλη μπορεί να αποτελέσει πρόκληση.

Η συμπεριφορά σας τείνει να είναι πιο συγκρατημένη, αναλυτική και διανοητική. Η ανεξαρτησία και η αυτάρκεια χαρακτηρίζουν την προσωπικότητά σας, και μπορεί να αισθάνεστε πιο άνετα ακούγοντας παρά συμμετέχοντας σε διάλογο. Η επιφυλακτικότητα θα μπορούσε να σας συγκρατήσει από το να εκφράσετε τις απόψεις σας, ωστόσο, με τον καιρό, ίσως βρείτε το θάρρος να εκφραστείτε πιο ανοιχτά.

Παρ’ όλα αυτά, το να μοιράζεστε τις εσωτερικές σας σκέψεις και συναισθήματα δεν σας έρχεται φυσικά, αποκαλύπτοντας την εσωστρεφή και ενδεχομένως ντροπαλή φύση σας. Αναγνωρισμένοι για τη λογική σας προσέγγιση, διαπρέπετε στην επίλυση προβλημάτων και τη λήψη αποφάσεων, βασιζόμενοι λιγότερο στις συναισθηματικές επιρροές. Είστε στοχαστικοί, αν και δεν είστε επιρρεπείς σε υπερβολικές σκέψεις. Αν και κάποιοι μπορεί να σας χαρακτηρίσουν μοναχικό, αυτές οι στιγμές μοναξιάς είναι που παίρνουν μορφή οι πιο λαμπρές ιδέες σας.

Όταν θυμώνετε, έχετε την τάση να απομακρύνεστε, επιλέγοντας τη σιωπή αντί για την αντιπαράθεση, εγκλωβίζοντας την απογοήτευσή σας. Η κριτική και οι επικριτικές σκέψεις μπορεί να βγουν στην επιφάνεια, μαζί με μια τάση για σαρκασμό. Η ευερεθιστότητα και η ανυπομονησία μπορεί να γίνουν πιο εμφανείς, οδηγώντας ενδεχομένως σε ξεσπάσματα.

Μεγάλα χείλη

Αν έχετε μεγάλα χείλη, τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας αποκαλύπτουν ότι είστε μια ψυχή με ενσυναίσθηση που βάζει τις σχέσεις πάνω απ’ όλα. Εκπέμπετε αυτοπεποίθηση και θάρρος, ευδοκιμώντας στις κοινωνικές συναναστροφές. Είστε γνωστοί για τη γενναιοδωρία και τη φροντίδα σας στις σχέσεις, αγαπάτε βαθιά και παθιασμένα. Ως γονιός, διαπρέπετε, καθοδηγούμενοι από την έντονη επιθυμία να προστατεύετε και να φροντίζετε. Η ανιδιοτελής φύση σας επεκτείνεται πέρα από την οικογένεια, είστε βαθιά αφοσιωμένοι στην ευημερία των άλλων.

Απολαμβάνετε τη συντροφιά στενών φίλων και της οικογένειας, ενσαρκώνοντας ένα διασκεδαστικό και εξωστρεφές πνεύμα. Η εκφραστικότητα και το πάθος είναι τα χαρακτηριστικά σας, μαζί με την αδιαμφισβήτητη αυτοπεποίθηση και ελκυστικότητα. Ωστόσο, η παρορμητικότητά σας και η τάση σας να μιλάτε χωρίς να σκέφτεστε οδηγούν μερικές φορές σε προκλήσεις. Το πείσμα είναι ένα χαρακτηριστικό σας, που καθιστά δύσκολο να επηρεαστεί η γνώμη σας. Ωστόσο, αυτό σημαίνει ότι δεν χρονοτριβείτε στις αποφάσεις.

Τα στοργικά, περιποιητικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά σας σας κάνουν κάποιον που συχνά δίνει προτεραιότητα στις ανάγκες των άλλων έναντι των δικών σας. Έχετε ενσυναίσθηση, ανταποκρίνεστε με ευαισθησία στα συναισθήματα των άλλων και ως γονέας, η ζεστασιά σας δεν έχει όρια. Είστε ηγέτης και έχετε αυτοπεποίθηση. Δεν ντρέπεστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας ή να κυνηγήσετε τις επιθυμίες σας.

Όταν ο θυμώνετε, δεν μπορείτε να το κρύψετε. Το πάθος σας μεταφράζεται σε εκφραστικότητα, κάνοντας τα συναισθήματά σας γνωστά μέσω σαφών εκφράσεων του προσώπου και της γλώσσας του σώματος. Γίνεστε πιο ζωηροί, υψώνετε τη φωνή σας και χρησιμοποιείτε χειρονομίες για να τονίσετε τα σημεία σας, απευθυνόμενοι άμεσα στη ρίζα του θυμού σας με διεκδικητικότητα.

Πηγή: FOXreport.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις