ΙΡΑΚ. Μία γυναίκα λέγεται ότι έχει υποβληθεί σε 43 πλαστικές επεμβάσεις για να προσπαθήσει να μοιάζει με μια «πραγματική Barbie». Ωστόσο, τα αποτελέσματα έχουν προκαλέσει αντιδράσεις στο διαδίκτυο.

Η 30χρονη, η οποία εργάζεται ως παρουσιάστρια και ηθοποιός, έχει κερδίσει την προσοχή των παγκόσμιων μέσων ενημέρωσης, αφού φέρεται να έχει κάνει 43 πλαστικές επεμβάσεις για να αλλάξει την εμφάνισή της.

Η γυναίκα, που κατάγεται από τη Βαγδάτη του Ιράκ, έχει 995.000 ακόλουθους στο Instagram και δημοσιεύει τακτικά περιεχόμενο που δείχνει το ασυνήθιστο πρόσωπό της.

Αφού ένα βίντεο της έγινε viral πέρυσι, η Dalia δέχτηκε μια σωρεία αντιδράσεων στο διαδίκτυο - με πολλούς θεατές να λένε ότι χρειάζεται «βοήθεια από τον Θεό».

https://www.instagram.com/tv/CcFv7sqjL3S/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στα πλάνα, η Dalia, η οποία είναι γνωστή με το παρατσούκλι «Ιρακινή Μπάρμπι» φαίνεται να ποζάρει δίπλα στη μακιγιέζ της, ο οποίος λέει: «Φαίνεσαι τόσο όμορφη, αγαπητή μου. Σαν Μπάρμπι». Σε απάντηση, η Ντάλια έκανε κομπλιμέντα στην αισθητικό λέγοντάς της: «Το μακιγιάζ σου είναι Barbie».

Πιστεύεται ότι οι μηνιαίες χειρουργικές επεμβάσεις της Dalia περιλαμβάνουν πληρωτικά χειλιών και χειρουργική επέμβαση μεγέθυνσης στήθους. Με τη μικρή της μύτη και το γεμάτα χείλη της, η ίδια πιστεύει ότι πλησιάζει το όνειρό της να μοιάζει με τη Barbie, αλλά δεν είναι όλοι πολύ σίγουροι για την εμφάνισή της.

https://www.instagram.com/tv/CcS8eyTDMJa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CPzyARXDiL9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Η 30χρονη Ιρακινή έχει κάνει δεκάδες πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάζει στην Barbie / Φωτογραφία: dalia_naim1 / Instagram

Ένα άτομο τη χαρακτήρισε «Zombie», ενώ ένα άλλο περιέγραψε την Dalia ως «διαβολική Barbie». Πολλοί άλλοι ωστόσο έχουν μείνει γοητευμένοι από την ιδιαίτερη εμφάνιση της Dalia, η οποία έχει επίσης εμφανιστεί σε μια σειρά θεατρικών παραστάσεων και τηλεοπτικών εκπομπών στη χώρα της, τα οποία έτυχαν καλής αποδοχής.

https://www.instagram.com/tv/CZNE01-ogse/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις