Η Τζίνα Αλιμόνου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media. Διατηρεί το δικό της κανάλι στο Youtube, το Good life by Gina, το οποίο αφορά wellness tips, συνταγές, αλλά και μυστικά ομορφιάς και ευεξίας.

Πέρα από το wellness κομμάτι, η Τζίνα Αλιμόνου ασχολείται και με τη μόδα, δίνοντας στις followers της στο Instagram χρήσιμα tips για τις καθημερινές της εμφανίσεις. Άλλωστε, τα ντυσίματά της είναι πάντα προσεγμένα, με προσοχή στη λεπτομέρεια, αποπνέοντας αέρινη θηλυκότητα.

Πρόσφατα, η Τζίνα Αλιμόνου δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στο Instagram όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με ένα σέξι ανδρόγυνο look.

Συγκεκριμένα, η Τζίνα Αλιμόνου φοράει ένα σέξι και αποκαλυπτικό bralette το οποίο τονίζει την καλλίγραμμη σιλουέτα της και τη γυμνασμένη κοιλιά της και το συνδύασε με ένα μαύρο παντελόνι, ρίχνοντας στους ώμους της ένα κομψό παλτό, τα μανίκια του οποίου έχουν διαφορετικό χρώμα χαρίζοντας μια ενδιαφέρουσα στιλιστική πινελιά στο look.

Η ανάρτηση της Τζίνας Αλιμόνου ενθουσίασε τους followers της, οι οποίοι έσπευσαν να γεμίσουν τη φωτογραφία με likes και σχόλια.

Μάλιστα, η Τζίνα Αλιμόνου συνόδευσε τη φωτογραφία και με την απαραίτητη λεζάντα, στην οποία διαβάζουμε «Ανδρόγυνο look με πολλή θηλυκότητα!».

Δείτε την Τζίνα Αλιμόνου με bralette:

https://www.instagram.com/p/C402VEpI8Pa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Τζίνα Αλιμόνου είναι μια γυναίκα που εμπνέει με το στιλ της και τα κομμάτια που επιλέγει στην καθημερινότητά της. Από τζιν φούστες σε αέρινα φορέματα και από κομψά πουκάμισα σε πιο σέξι κομμάτια, μπορεί να προσαρμόσει κάθε ρούχο στο στιλ της, δίνοντας ιδέες για εμπνευσμένα outfits.

Πηγή: bovary.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις