ΕΛΛΑΔΑ. Για πρώτη φορά μητέρα έγινε η Αντιγόνη Κουλουκάκου, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της και γνωστό ψυχολόγο, Νίκο Ράικο.

Τα ευχάριστα νέα έκανε γνωστά η ίδια η αγαπημένη ηθοποιός, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες με το μωράκι της, αλλά και ένα μακροσκελές κείμενο γεμάτο ευγνωμοσύνη και αγάπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του news247.gr, η πρωταγωνίστρια της «Γης της Ελιάς» γέννησε πριν από λίγες μέρες, κάτω από άκρα μυστικότητα, και συγκεκριμένα την Παρασκευή 8 Μαρτίου, ανήμερα της Ημέρας της Γυναίκας.

Η ανάρτηση της Αντιγόνης Κουλουκάκου

«Ήρθαμε στο φως και γεμίσαμε τον ουρανό της μαμάς αστέρια! Να είσαι ευλογημένος, γερός, δυνατός, με τις ευαισθησίες σου, να νιώθεις να δίνεις να μοιράζεσαι κ να παίρνεις αγάπη στη ζωή σου, ό,τι επιθυμείς και αγαπάς να το διεκδικείς και να το κατακτάς, να είσαι πάντα ο εαυτός σου. Να βρίσκεις τον δρόμο σου και να σε οδηγεί το φως σε ένα κόσμο πιο φωτεινό» έγραψε στην αρχή της ανάρτησής της η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

«Η μαμά σου, ο μπαμπάς σου, η οικογένεια σου είμαστε δίπλα σου για πάντα. Σε αγαπάμε» σημείωσε.

Η γνωστή ηθοποιός, έπειτα, ευχαρίστησε μια σειρά από ανθρώπους που την βοήθησαν τόσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, όσο και στον τοκετό, ενώ έκλεισε την ανάρτησή της αναφερόμενη στον σύντροφό της: «Αγάπη μου σ’ ευχαριστώ που μου χάρισες το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου. Σ’ αγαπώ».

https://www.instagram.com/p/C4a8cHvI6oJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις