ΠΑΤΡΑ. Η γνωστή Καλλιτέχνης Γεωργία Σακκά, ως Βασίλισσα του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού μίλησε για τις δικές της παιδικές αναμνήσεις σε σχέση με το καρναβάλι και είπε: «Έχω υπέροχες αναμνήσεις, γιατί έτσι γνώρισα ένα καρναβάλι άλλης εποχής που πολλά παιδιά της γενιάς μου δεν γνωρίζουν! Με την μητέρα μου την αδερφή μου και κάποιους συγγενείς συμμετείχαμε σε οικογενειακά γκρουπ, με μοναδικές ευφάνταστες στολές». Eνώ στο ερώτημα τι ήταν αυτό που την παρακίνησε να διεκδικήσει το τίτλο και να μπει στην διαδικασία δήλωσε:

«Tα τελευταία χρόνια ζω και εργάζομαι στην Αθήνα, οπότε απείχα από τα καλλιτεχνικά καρναβαλικά δρώμενα που τόσο αγαπώ! Αυτό ήταν το κίνητρο για την διεκδίκηση αυτής της θέσης. Ήθελα να ξαναζήσω αυτές τις μοναδικές στιγμές, πόσο μάλλον από αυτή την ξεχωριστή θέση. Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία που θα μου μείνει αξέχαστη!».

Wedbyart-Lavaro-7.jpeg
Φωτογραφία: Eurokinissi

H διαδικασία υποβολής βιογραφικού για τον γνωστό διαγωνισμό του Πατρινού Καρναβαλιού, ήταν κάτι που ξάφνιασε την ευρύτερη κοινή γνώμη με την ίδια την Γεωργία Σακκά να δίνει την δική της απάντηση, όχι μόνο για τα διαδικαστικά, αλλά και για τα συναισθήματα της στο άκουσμα των αποτελεσμάτων: «Θεωρώ την διαδικασία δίκαιη. Τα συναισθήματα μου ήταν έντονα και ευχάριστα!»

https://www.instagram.com/p/C1iJFqKMFeV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το φετινό πολυθέαμα του Καρναβαλιού και οι εκπλήξεις του

6088878_0.jpg
Φωτογραφία: Eurokinissi

«Πολλά ξέρω αλλά δεν μπορώ να τα αποκαλύψω. Εξάλλου μου αρέσουν πολύ οι εκπλήξεις και πιστεύω θα αρέσουν και στον κόσμο!» μας απάντησε ευγενέστατα η Γεωργία Σακκά, στην ερώτηση μας για το τι θα περιμένουμε φέτος σε επίπεδο θεάματος.

Ο τίτλος της Βασίλισσας είναι κάτι που μπορεί κάποια κοπέλα, να το διεκδικήσει για δεύτερη φορά;

kanavali5.jpg
Φωτογραφία: Eurokinissi

«Αυτό δεν το γνωρίζω η αλήθεια είναι. Νομίζω, με την λογική μου πάντα πως όχι. Αν και, γιατί όχι!!» απάντησε η Γεωργία Σακκά στο θεωρητικό μας ερώτημα της διεκδίκησης του τίτλου για δεύτερη φορά, από κάποια Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού.

karnavali.jpg
Φωτογραφία: Eurokinissi

Αφού πήραμε την θετική μας ενέργεια και την δόση νοσταλγίας, όσο και καρναβαλικής διάθεσης, ζητήσαμε από την Γεωργία Σακκά να στείλει το δικό της μήνυμα και τις δικές τις ευχές, στους λάτρεις του Καρναβαλιού: «Θα ήθελα να προσκαλέσω κόσμο από όλη την Ελλάδα, όχι μόνο το τελευταίο τριήμερο. Η καρναβαλική περίοδος φέτος είναι αρκετά μεγάλη και τα καλλιτεχνικά δρώμενα πάρα πολλά, καθημερινά! Αξίζει ο κόσμος να επισκεφθεί την πόλη μου και να ζήσει μοναδικές στιγμές».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις