ΕΛΛΑΔΑ. Το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Τζαβέλλα, περιμένει η Βίκυ Κάβουρα.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 1,5 χρόνο και, όπως έγινε γνωστό, περιμένουν κοριτσάκι.

Οι δυο τους κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως σήμερα, η Βίκυ Κάβουρα έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της.

Η ηθοποιός που διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται η φουσκωμένη της κοιλιά.

https://www.instagram.com/p/C2fROBQBFEO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Είναι πάρα πολύ χαρούμενη»

Η είδηση της εγκυμοσύνης της Βίκυς Κάβουρα έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή «Happy Day», όπου η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για τα όσα της ανέφερε η ηθοποιός. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε:

«Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί, εκείνος έχει ήδη ένα παιδάκι από τον προηγούμενό του γάμο και όπως λένε οι φήμες είναι πολύ καλός μπαμπάς. Είναι ένα ζευγάρι που είναι τον τελευταίο 1,5 χρόνο είναι μαζί και για εκείνη είναι το πρώτο παιδάκι. Αναφέρομαι στη Βίκυ Κάβουρα και τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Εγώ που την είδα από κοντά φαινόταν λίγο. Το κορίτσι μας είναι 5 μηνών, είναι πάρα πολύ χαρούμενη, έχει κάνει τον κύκλο εξετάσεων που κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις και γι’ αυτό μπορούμε να το πούμε. Ξέρει και το φύλο, αλλά δεν το λέει προς το παρόν. Είναι πολύ αγαπημένοι με τον Γιώργο. Στην πρώτη φάση της εγκυμοσύνης δεν πέρασε εύκολα στο θέατρο, γιατί έπρεπε να ανταποκριθεί στον ρόλο και είχε κάποιες δυσκολίες. Είχε και το άγχος να μην μαθευτεί».

Η παρουσιάστρια ρώτησε την Βίκυ Κάβουρα αν θα γίνει γάμος, με την ίδια να απαντά «εγώ θέλω να βάλω νυφικό και να το ζήσω, αλλά όταν γίνω όπως πριν».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις