ΕΛΛΑΔΑ. Ο Σταύρος Σβήγκος έδωσε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Στούντιο 4 και αναφέρθηκε στη σχέση του με τον γιο του, αλλά και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στο επάγγελμά του.

Η ανασφάλεια των ηθοποιών όταν δεν έχουν δουλειά

«Κανείς δεν μπορεί να νιώσει οικονομική ασφάλεια στη χώρα που ζούμε και στην Ευρώπη. Δεν είμαστε Γαλλία, που αν μείνω άνεργος σαν ηθοποιός, θα πληρωθώ για το υπόλοιπο συμβόλαιο που είχα πέρυσι, μέχρι να βρω δουλειά. Εδώ θα πάμε στον ΟΑΕΔ και θα πάρουμε τα 420, που μάλλον, είναι κι ένα κομμάτι της ΔΕΗ».

Πολλές φορές την έχω βγάλει μόνο με μακαρόνια

«Συνέχεια βρίσκομαι σε οικονομική δεινότητα, πολλές φορές την έχω βγάλει μόνο με μακαρόνια. Και στο παρελθόν, όταν ξεκινούσα αυτή τη δουλειά κι από την άλλη, όταν κάνεις μια χρονιά με πολλά οικονομικά οφέλη κι έρχεται η εφορία και σου λέει «είμαστε συνέταιροι, φέρε μου το 47%»;. Θεωρώ τρομερή αδικία το πώς λειτουργεί το κράτος απέναντι στους εργαζόμενους. Την περασμένη εβδομάδα, ήμουν με ένα πακέτο μακαρόνια».

Δεν ήμουν έτοιμος να γίνω πατέρας

Όσο για την πατρότητα, δήλωσε: «Δεν ήμουν έτοιμος να γίνω πατέρας. Ήρθε κι είπα «πάμε και βλέπουμε». Και τώρα έτσι είμαστε με τον μικρό. Παλεύω για το καλύτερο γι’ αυτόν και ό,τι έρχεται το αντιμετωπίζουμε οι δυο μας. Στη δουλειά τον έχω μαζί. Έχω βοήθεια για τις ώρες που μπορεί να μην μπορώ να τον πάρω από το σχολικό. Επιδιώκω να περνάμε πολύ χρόνο μαζί».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις