ΕΛΛΑΔΑ. Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» μίλησε η Αιμιλία Βόντος για τα δώρα που έχει λάβει σε προηγούμενες σχέσεις της, για τη «χρυσή» συμβουλή της γιαγιάς της που έχει πάντα στο πίσω μέρος του μυαλό της, αλλά και τη συμμετοχή του Λάκη Γαβαλά στο My Style Rocks.

«Ο λόγος χωρισμού μας ήταν η μάνα του, όχι η τσιγκουνιά»

Για το αν κοιτάζει τα δώρα που τις έχουν πάρει κατά καιρούς σύντροφοί τους, απάντησε:

«Το πιο ακριβό δώρο που έχω πάρει από έναν άντρα είναι ένα κόσμημα. Το κόσμημα το έχω ακόμη, τον άντρα όχι. Δεν με νοιάζουν τα εντυπωσιακά δώρα, σε προηγούμενη μου σχέση έχω δεχτεί μόνο ένα λουλουδάκι και ήμουν χαρούμενη για παρά πολλά χρόνια. Αλλά δεν είναι αυτό που μας αξίζει, μας αξίζουν πάντα τα καλύτερα και όχι τα λιγότερα» ανέφερε και με αφορμή αυτό θυμήθηκε αυτό που της έχει πει η γιαγιά της και κρατάει σαν συμβουλή: «Η γιαγιά μου πάντα λέει, “ο άντρας που θα επενδύσει για εσένα τα περισσότερα λεφτά, είναι αυτός που θα προχωρήσεις!”. Πρόσθεσε δε, ότι σε έναν άντρα την ενοχλεί η τσιγκουνιά και η ακαταστασία.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks αποκάλυψε και τον λόγο για τον οποίο χώρισε με τον σύντροφό της, αντί τελικά να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά και το ότι έφαγε την Πρωτοχρονιά 12 σταφύλια για να παντρευτεί. «Δεν ήταν ο λόγος χωρισμού μας η τσιγκουνιά αλλά η μάνα του…», δήλωσε χαρακτηριστικά η Αιμιλία Βόντος και όπως έχει πει πρόσφατα, οι δυο τους ήταν τρία χρόνια μαζί, είχαν προσπαθήσει μάλιστα να κάνουν και παιδί και ήταν εκείνος που της ζήτησε να χωρίσουν. «Στην προσωπική μου ζωή είμαι χάλια. Πήγα στο Celebrity για να ξεπεράσω τον χωρισμό μου. Μπορώ να πω ότι αφού γύρισα πίσω, ένιωσα ότι έχει φύγει ο πόνος λίγο», έχει επίσης δηλώσει για τον χωρισμό της χαρακτηριστικά.

«Ο Λάκης Γαβαλάς θα είναι υπέροχος στο My Style Rocks»

Στην ερώτηση τώρα για το ενδεχόμενο αντικατάστασης του Δημήτρη Σκουλού από τον Λάκη Γαβαλά στο ριάλιτι μόδας, με το οποίο έγινε η ίδια γνωστή στο ευρύ ελληνικό κοινό, σχολίασε:

«Αυτή η αλλαγή μου φαίνεται τέλεια! ο Λάκης Γαβαλάς είναι υπέροχος… Ο κύριος Σκουλός κάνει πολύ ωραία άλλα πράγματα, οπότε μια χαρά αν αποχωρήσει από το My Style Rocks…».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις