ΗΠΑ. Μια μητέρα και η έφηβη κόρη της ανακαλύφθηκαν νεκρές μαζί με τον σκύλο τους σε μια φρικτή σκηνή μέσα στο σπίτι τους στο Μπρούκλιν τη Δευτέρα, σύμφωνα με την αστυνομία. Τα πτώματα της 37χρονης γυναίκας και της 14χρονης κόρης της ανακαλύφθηκαν μέσα στο σπίτι τους στη λεωφόρο New York Avenue γύρω στις 4:30 μ.μ., όταν ένας φίλος πήγε να ελέγξει την οικογένεια, αφού είχε να ακούσει νέα τους από την Παρασκευή.

Το πτώμα της μητέρας βρέθηκε μπρούμυτα στο σαλόνι με τραύμα από μαχαίρι στο πρόσωπο, ενώ η κόρη της βρέθηκε μπρούμυτα με τραύμα στο κεφάλι, δήλωσαν πηγές των αστυνομικών αρχών.

Το πτώμα του σκύλου τους βρισκόταν δίπλα τους με μια σακούλα πάνω από το κεφάλι του, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές που επικαλείται η New York Post.

Πηγή της αστυνομίας περιέγραψε τη σκηνή ως ιδιαίτερα φρικιαστική και αιματηρή.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο το πρωί της Παρασκευής, αφού ένας γείτονας από τον κάτω όροφο, ο Στιβ Σορ, την κάλεσε άκουσε κραυγές, αλλά κανείς δεν άνοιξε την πόρτα.

«Η γυναίκα μου και εγώ ξυπνήσαμε. Υπήρχε ουρλιαχτό, χτύπημα, σκυλιά που ούρλιαζαν και κλαψούριζαν», θυμήθηκε ο 38χρονος Σορ. «Χτύπησαν την πόρτα, δεν πήραν απάντηση», είπε, αναφερόμενος στους αστυνομικούς.

«Και μετά γύρισα σπίτι σήμερα και είδα όλα αυτά», συμπλήρωσε.

Η αστυνομία ερευνά τους θανάτους. Πηγές δήλωσαν ότι η τραγωδία μπορεί να είναι δολοφονία – αυτοκτονία.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις