ΒΡΕΤΑΝΙΑ. Στην βρετανική εκδοχή του ριάλιτι γνωριμιών είδαμε τον Eric, έναν κύριο 101 ετών, να συναντά μια 84χρονη κυρία, με την οποία συμφώνησαν πως θα ήθελαν να ξαναβγούν.

Το First Dates φαίνεται πως έχει ήδη κάνει δυναμικό μπάσιμο στα εγχώρια τηλεοπτικά δρώμενα. Το ριάλιτι γνωριμιών του STAR διατηρεί διψήφια ποσοστά τηλεθέασης σε κάθε ημέρα προβολής του, ενώ πολλά από τα ραντεβού που βλέπουμε στην οθόνη μας γίνονται viral στο διαδίκτυο, αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Φυσικά, η ελληνική εκδοχή του παιχνιδιού αντλεί έμπνευση από τη αντίστοιχη βρετανική. Το First Dates άλλωστε ξεκίνησε να προβάλλεται για πρώτη φορά στην Αγγλία το 2013, μέσα από το Channel 4, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία κι έκτοτε έχουμε δει πολλά και διαφορετικά ραντεβού. Κάποια πετυχημένα, ενώ άλλα όχι και τόσο.

Ένα από αυτά που ξεχωρίζουν, βέβαια, είναι το ραντεβού του Eric με τη Norma. Κι αυτό γιατί εκείνος ήταν 101 ετών κι εκείνη 84! Ο συνταξιούχος παίκτης από το Γκλόστερσαιρ του Ηνωμένου Βασιλείου μάλιστα ήταν και ο μεγαλύτερος ηλικιακά που είδαμε ποτέ στην ιστορία του First Dates παγκοσμίως. Όπως έγινε γνωστό, την αίτηση συμμετοχής στο ριάλιτι την είχε κάνει ο εγγονός του, χωρίς καν να τον ρωτήσει.

Το συγκεκριμένο επεισόδιο ήταν εορταστικό προβλήθηκε Χριστούγεννα, με τον ηλικιωμένο παίκτη να περιμένει το ραντεβού του φορώντας ένα χριστουγεννιάτικο πουλόβερ. Οι δυο τους είχαν εξαιρετική χημεία, ενώ όπως τόνισαν στο τέλος του ραντεβού τους θα ήθελαν πολύ να ξαναβγούν.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις