Η διαίσθηση των σκύλων είναι πολύ δυνατή. Η σύνδεση που έχουν τα σκυλιά με τους ιδιοκτήτες τους είναι τόσο ιδιαίτερη, που μπορούν να μείνουν δίπλα τους για όλη τους τη ζωή.

Σε ένα βίντεο που έχει γίνει viral στο TikTok, φαίνεται πόση αγάπη έχει ένα γλυκό golden retriever όχι μόνο στην ιδιοκτήτριά του, αλλά και στο πλασματάκι που έχει μέσα της. Καθώς το σκυλί είναι ξαπλωμένο στην κοιλίτσα της εγκύου ιδιοκτήτριάς του, το αγέννητο μωρό από μέσα κλωτσά.

Τότε, το σκυλί κοιτά την Liz Lovery ξαφνιασμένο. Η Lovery, που ανέβασε το TikTok αυτή τη βδομάδα και έχει πάρει πάνω από 1,8 εκατομμύρια προβολές, χαϊδεύει το σκυλί για να το ηρεμήσει. Η αντίδρασή του, όταν καταλαβαίνει πως η Lovery είναι έγκυος, είναι τόσο γλυκιά που λιώνει τις καρδιές των θεατών. «Το σκυλί μου καταλαβαίνει πως είμαι έγκυος», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο.

Η Lovery δήλωσε στο insider.com, ότι δεν εξεπλάγη από την αντίδραση του σκυλιού της, Winnie, καθώς είναι «εκ φύσεως πολύ διαισθητική και περίεργη», ενώ ο άλλος της σκύλος, ο 5χρονος Teddy, «εξακολουθεί να αγνοεί την εγκυμοσύνη».

«Αλλά χάρηκα που απαθανάτισα αυτές τις στιγμές στην κάμερα, αφού η αντίδρασή της ήταν απίστευτα συγκινητική», είπε και πρόσθεσε: «Χαίρομαι που είναι τόσο δεμένη μαζί μου και μπόρεσε να καταλάβει τι συνέβαινε».

Η Lovery, η οποία ζει στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, περιμένει το πρώτο της παιδί, μια κόρη, τον Αύγουστο, και η Winnie σίγουρα ξέρει ότι κάτι συμβαίνει. «Αν μη τι άλλο, θα έλεγα ότι με ακολουθεί από δωμάτιο σε δωμάτιο περισσότερο απ’ ό,τι πριν», δήλωσε η Lovery.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις