ΚΟΣΜΟΣ. Μια ομογενής από το Πίμποντι ίσως έχει λόγους να πιστεύει στα θαύματα, καθώς αγόρασε ένα νικητήριο λαχείο από ένα κατάστημα στο Νορθ Ρέντινγκ ενώ γιόρταζε το ελληνορθόδοξο Πάσχα.

Η Πολιτειακή Λοταρία της Μασαχουσέτης δήλωσε ότι η Δέσποινα Νιργιανάκη (Despina Nirgianakis) κέρδισε βραβείο 1 εκατομμυρίου δολαρίων αφού αγόρασε το ξυστό «10.000.000 Bonus Wins» νωρίτερα αυτό το μήνα.

Σύμφωνα με την πολιτειακή λοταρία, η Νιργιανάκη είπε στους αξιωματούχους ότι η ίδια και η οικογένειά της αγοράζουν συχνά λαχεία για τις γιορτές και ότι αγόρασε το νικητήριο ενώ γιόρταζε το Πάσχα.

Οταν ήρθε η ώρα να εισπράξει το βραβείο της, η Νιργιανάκη επέλεξε να πάρει τα κέρδη της με τη μορφή εφάπαξ πληρωμής 650.000 δολαρίων (προ φόρων), ανέφερε στο ρεπορτάζ του το τηλεοπτικό κανάλι «WHDH».

Το κατάστημα στο οποίο αγόρασε το ξυστό, το Convenience Plus στην οδό Μέιν του Νορθ Ρέντινγκ, θα λάβει μπόνους 10.000 δολαρίων για την πώληση του νικητήριου λαχνού.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της πολιτειακής λοταρίας, οι πιθανότητες να κερδίσει κανείς το βραβείο του ενός εκατομμυρίου δολαρίων μέσω του παιχνιδιού «10.000.000 Bonus Wins» είναι 1 στις 1.209.600.

Πηγή: Εθνικός Κήρυξ

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις